Περιοδεία του Γ. Μαρίνου στο νοσοκομείο της Θήβας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Περιοδεία του Γ. Μαρίνου στο νοσοκομείο της Θήβας


Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τοΓιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τον Αντώνη Τουλουμάκο, υποψήφιο δήμαρχο Θήβας στις εκλογέςτου Μαΐου, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 4/4/2014 το Γενικό Νοσοκομείο Θήβας.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εργαζόμενους στην οποία αναδείχτηκαν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου, όπως η μείωση της χρηματοδότησης και οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι τόνισαν πως «ο λαός της Θήβας έχει συμφέρον και πρέπει να παλέψει για ένα καθολικά Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας και Πρόνοιας. Για την κατάργηση κάθε ιδιωτικής δραστηριότητας στην Υγεία. Για Νοσοκομείο, Κέντρα Υγείας, Αγροτικά Ιατρεία στην περιοχή πλήρως εξοπλισμένα και επανδρωμένα με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που να καλύπτει τις ανάγκες του λαού».

Στη συνέχεια της ημέρας ακολούθησε περιοδεία στην αγορά της πόλης συνομιλώντας με καταστηματάρχες και εμπόρους.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με εργαζόμενους και ανέργους στην αίθουσα του Εργατκού Κέντρου Θήβας. Ο Γιώργος Μαρίνος συζήτησε μαζί τους τονίζοντας πως «ο λαός δεν έχει τίποτα να κερδίσει από την πολιτική της ΕΕ που στηρίζει τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και σαρώνει τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα». Αντιθέτως κάλεσε τους εργαζόμενους «να κάνουν το ΚΚΕ ισχυρό παντού στην Περιφέρεια και στους Δήμους, στην Ευρωβουλή και στη Βουλή, στο δρόμο ενός πολύμορφου αγώνα. Τώρα χρειάζεται οργάνωση, ανασύνταξη, αγωνιστική απάντηση, λαϊκή συμμαχία εργατών, αυταπασχολουμένων, αγροτών, νέων, γυναικών ενάντια στον κοινό αντίπαλο που είναι η ΕΕ, τα μονοπώλια και τα κόμματά τους».

 

  • Ο Γ. Μαρίνος θα περιοδεύσει επίσης το πρωί της Κυριακής, 6 Απρίλη, στα χωριά Παρθένι και Θαρρούνια και το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 20.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Αγ. Γεώργιο Αυλωναρίου.
  • U2U1