ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΑΝΘΗΛΗΣ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΑΝΘΗΛΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ
ΑΝΘΗΛΗΣ 
Οι μικρομεσαίοι αγρότες σε όλοι την Ελλάδα δίνουμε εδώ 15 μέρες έναν σκληρό αγώνα επιβίωσης, παλεύοντας ενάντια στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν, ενάντια στη κατασυκοφάντηση της κυβέρνησης για δήθεν ευνοημένους αγρότες, αλλά και ενάντια σε έναν ολόκληρο μηχανισμό που μας θέλει στην άκρη απογοητευμένους, και φοβισμένους για το μέλλον  που μας ετοιμάζουν.

Καλούμε μαζί με το Εργατικό Κέντρο Λαμίας και το παράρτημα της ΑΔΕΔΥ Φθιώτιδας, τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τις γυναίκες, τις νέες κ νέους των λαϊκών οικογενειών που αισθάνονται ότι δεν ανήκουν στους ευνοούμενους αυτών των πολιτικών και που μέρα με τη μέρα αδυνατούν να καλύψουν και τις πιο άμεσες ανάγκες των οικογενειών τους, να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουμε την Παρασκευή 10 Φλεβάρη στη 11:00 π.μ.  στη πλατεία Πάρκου.

Να αντισταθούμε όλοι μαζί στα παλιά αλλά και νέα μέτρα που μας ετοιμάζουν και να διεκδικήσουμε ό,τι δικαιωματικά μας ανήκει και μας κλέβουν συστηματικά όλες αυτές οι πολιτικές, που μοναδικό στόχο έχουν το άμεσο ξεκλήρισμα μας, ώστε να διατηρηθούν αλλά και να αυγατίσουν τα κέρδη όλων αυτών που εκμεταλλεύονται το κόπο και τον ιδρώτα μας.