Οι συνταξιούχοι Ι.Κ.Α-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-Ο.Α.Ε.Ε. Λιβαδειάς, διαδηλώνουν την Τρίτη 13 Ιούνη στη Λιβαδειά και την Πέμπτη, με λεωφορεία, στην Αθήνα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι συνταξιούχοι Ι.Κ.Α-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-Ο.Α.Ε.Ε. Λιβαδειάς, διαδηλώνουν την Τρίτη 13 Ιούνη στη Λιβαδειά και την Πέμπτη, με λεωφορεία, στην Αθήνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των συνταξιούχων Ι.Κ.Α-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-Ο.Α.Ε.Ε.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με το τέταρτο μνημόνιο μαζί με τις περικοπές που ήδη τρέχουν από το νόμο Κατρούγκαλου, το σύνολο των περικοπών από τους συνταξιούχους (νέους και παλιούς) θα φτάσει τα 16,4 δις ευρώ. Αυτό μεταφράζεται αναλυτικά παρακάτω:

-Κατάργηση ή μείωση της προσωπικής διαφοράς που σημαίνει μείωση συντάξεων μέχρι 18%.

-Κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων (επίδομα ανήλικων τέκνων και επίδομα συζύγου).

-Μείωση του αφορολόγητου ορίου, με ταυτόχρονη κατάργηση των ελαφρύνσεων για τις ιατρικές δαπάνες, που σημαίνει (ένας ολόκληρος μισθός το χρόνο λιγότερος)

-Νέες περικοπές δαπανών για την υγεία,(που σημαίνει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη μας ).

Και ο μακρύς κατάλογος συμπληρώνεται με την ισοπέδωση των εργασιακών κ.λ.π.

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . Αγωνίζονται χωρίς να κάνουν <<εκπτώσεις>> για να πάρουν πίσω αυτά που τους έκλεψαν.

Σε κοινή συνεδρίαση των συνταξιουχικών σωματείων αποφασίστηκε:

-Την εβδομάδα 5 έως 10 Ιουνίου να γίνει πανεξόρμηση από τις διοικήσεις των σωματείων σε όλες τις πόλεις της επαρχίας Λιβαδειάς για την καλύτερη ενημέρωση των συνταξιούχων.

-Την Τρίτη 13-6-17 και ώρα 11,00 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των συνταξιούχων στον ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ Λιβαδειάς μπροστά στον ΕΟΠΥ.

-Την Πέμπτη στις 15-6-17 και ώρα 7,30 το πρωί θα γίνει αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ για να συμμετάσχουμε στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

Η μετακίνηση προς Αθήνα θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με μισθωμένα λεωφορεία

Τα σωματεία απευθύνουν αγωνιστικό κάλεσμα στα μέλη τους για καθολική συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ –
ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ – ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ