ΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ : Εκδηλώσεις για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση

.   30 Αυγούστου 2017   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ : Εκδηλώσεις για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση

Εκδηλώσεις παρουσίασης της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τη μεγάλη επέτειο των 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση διοργανώνουν οι ΚΟ Χαλκίδας του ΚΚΕ και καλούν σε μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και της νεολαίας στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στη Χαλκίδα, το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Δέλτα (Νεάπολη).

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στο Φάρο Αυλίδας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς – Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στη Χαλκίδα. Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στο θεατράκι Ν. Αρτάκης (δίπλα στο Δημαρχείο). Θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Παράλληλα με τη διοργάνωση των εκδηλώσεων οι Οργανώσεις Χαλκίδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, προγραμματίζουν περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα στις εκδηλώσεις και στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στη Χαλκίδα.

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου

  • 9.00 π.μ. στους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, με επικεφαλής τη Σοφία Ντούρου,μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • 10.00 π.μ. στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου Ερέτριας και ΔΕΥΑΕ, με την επικεφαλής Ασημίνα Καραμπέτσου, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς – Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • 10.30 π.μ. στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου Χαλκίδας, με τη Σοφία Ντούρου μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • 10.30 π.μ. στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου Ερέτριας – Αμαρύνθου, με την επικεφαλής Ασημίνα Καραμπέτσου, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς – Εύβοιας του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη

  • 6.00 π.μ. στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων «Κελαϊδίτης ΑΕ» και «Κελαϊδίτης ΕΠΕ», με επικεφαλής το Σπύρο Λοξό, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς – Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • 12.30 μ.μ. στους εργαζόμενους στις ιχθυοκαλλιέργειες «Νηρέας» στην Καστέλλα και στις 13.45 στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο Βατώντα, με τον Γιάννη Τζαβάρα, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς – Εύβοιας του ΚΚΕ.