ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

.   2 Οκτωβρίου 2017   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

 

Θέμα 2ο  Παράταση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στη Λιβαδειά του Δήμου Λεβαδέων την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 από τις 21.00 μ.μ έως τις 24.00 μ.μ. προκειμένου ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις Λευκής Νύχτας.

Αυτά, τα θεωρούμε φιέστες με αποπροσανατολιστικό χαρακτήρα, που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν αυταπάτες όσον αφορά την δυνατότητα να αυξηθεί η αγοραστική κίνηση στα μικρομεσαία καταστήματα, όταν μεταβληθεί το ωράριο..

Πίσω από αυτό αποκρύπτουν, πως, η αγοραστική κίνηση, στα λαϊκής κατανάλωσης μαγαζιά, θα αλλάξει μόνο αν αυξηθεί η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων…. Αν αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και φυσικά αν μειωθούν οι τιμές των προϊόντων, που φυσικά δεν προβλέπεται από τις πολιτικές της κυβέρνησης, τις κατευθύνσεις της Ε.Ε και τα συμφέροντα της κυρίαρχης τάξης, της ολιγαρχίας του πλούτου και των μονοπωλίων.

Ταυτόχρονα η συγκεκριμένη πρόταση υπονομεύει το θεσμοθετημένο συνεχές ωράριο των εμποροϋπαλλήλων, που κατακτήθηκε ύστερα από πολλούς αγώνες….. Διευκολύνει επίσης των ανταγωνισμό των μεγάλων πολυκαταστημάτων σε βάρος των μικρών επιχειρήσεων. των αυτοαπασχολούμενων.

Σε αυτή την βάση ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ την πρόταση.

 

25-09-2017
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ