«Σήκωσε το γάντι» η Ε.Π. Στερεάς του ΚΚΕ στην πρόσκληση άμιλλας της Ε.Π. Πελοποννήσου

.   3 Νοεμβρίου 2017   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Σήκωσε το γάντι» η Ε.Π. Στερεάς του ΚΚΕ στην πρόσκληση άμιλλας της Ε.Π. Πελοποννήσου

  ΕΠΙΤΡΟΠΗ    ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  ΣΤΕΡΕΑΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ
Παπαναστασίου 10Α  34100 ΧΑΛΚΙΔΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά αποδεχόμαστε την άμιλλα για την φετινή οικονομική εξόρμηση  από την ΟΠ  Πελοποννήσου. 

Η άμιλλα μεταξύ των δυο οργανώσεών μας μπροστά σε όλη την δραστηριότητα που έχει ανοίξει το κόμμα μας για  τα 100 χρόνια από την μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση και τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, θα συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης , στην γενικότερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Το έπαθλο της άμιλλας (Φιλοξενία – Ιστορικός περίπατος)  θα συμβάλλει επίσης στον στόχο που έχουμε βάλει  να γνωρίσουν  οι νέοι σύντροφοί μας την ιστορία του ΔΣΕ . Να περπατήσουν στα χνάρια της θρυλικής  2ης Μεραρχίας  του καπετάν Διαμαντή , της ηρωικής 3ης Μεραρχίας του Γκιουζέλη.

Κάνουμε επίσης γνωστό ότι η ΚΟ Στερεάς από την φετινή εξόρμηση έχει βάλει στόχο την  στέγασή της σε ιδιόκτητα γραφεία και ο στόχος αυτός προϋποθέτει εκ των πραγμάτων , μεγάλο πολιτικό άνοιγμα , άνοδο της πολιτικής δραστηριότητας , κινητοποίηση πολλών φίλων και οπαδών του κόμματος, οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ,  γενναία υπερκάλυψη του οικονομικού μας πλάνου, στοιχεία που αποτελούν άλλωστε και τα  κριτήρια για την άμιλλά μας..  

Συμφωνούμε επίσης και με το έπαθλο που προτείνεται προσθέτοντας ότι η  φιλοξενία – ιστορικός περίπατος  στον Ταϋγετο  ή στον Παρνασσό  θα συνοδεύεται υποχρεωτικά  από  ψητή γουρουνοπούλα ή ψητό αρνί.

 2/11/2017