Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας μας βροντοφώναξαν διαδηλωτές σε διάφορες πόλεις. Πικετοφορία στη Λαμία, για να μη χρησιμοποιηθεί η Ελλάδα ως ορμητήριο των ιμπεριαλιστών

.   14 Απριλίου 2018   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας μας βροντοφώναξαν διαδηλωτές σε διάφορες πόλεις. Πικετοφορία στη Λαμία, για να μη χρησιμοποιηθεί η Ελλάδα ως ορμητήριο των ιμπεριαλιστών

 
 

Λαμία

Πικετοφορίες πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε δεκάδες πόλεις της χώρας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν. Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ απευθύνουν κάλεσμα στο λαό να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, να μη χρησιμοποιηθεί η Ελλάδα ως ορμητήριο των ιμπεριαλιστών, να μην παρασχεθεί καμία διευκόλυνση σε έδαφος, νερό και αέρα. 

Λαμία

Στα Γιάννενα, η συγκέντρωση στον «Πλάτανο» στην Αβέρωφ ξεκίνησε με ομιλία του Γ. Πρέντζα από το ΤΓ Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας και ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης, ενώ στο Ηράκλειο, μίλησε ο Ανδρέας Κοκοσάλης, μέλος ΓΠ Κρήτης και Γραμματέας ΤΕ Ηρακλείου. 

Γιάννενα

Ανάλογες συγκεντρώσεις έγιναν στην Αλεξανδρούπολη στο Δημαρχείο, στην Καλαμάτα στην 23ης Μαρτίου, στην Κέρκυρα στην πλατεία της Ανουντσιάτας, στην Κεφαλονιά στην πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι, στη Λαμία στην πλατεία Πάρκου, στις Σέρρες στην πλατεία Ελευθερίας (όπου οι διαδηλωτές έκαψαν τις σημαίες των ΗΠΑ και της ΕΕ) και στα Χανιά στην πλατεία Νέων Καταστημάτων.

Χανιά

 
12 / 18