ΛΑΜΙΑ : Η Αστυνομία προσήγαγε στο Τμήμα μέλη της ΚΝΕ για «παράνομη αφισοκόλληση»

.   27 Απριλίου 2018   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΛΑΜΙΑ : Η Αστυνομία προσήγαγε στο Τμήμα μέλη της ΚΝΕ για «παράνομη αφισοκόλληση»

Το Τομεακό Συμβούλιο Φθιώτιδας της ΚΝΕ και η Τομεακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ καταγγέλλουν την προσαγωγή δύο μελών της ΚΝΕ στο Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας το βράδυ της Πέμπτης 26 Απρίλη με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης.

Τα μέλη της ΚΝΕ έβαζαν αφίσες του Μαθητικού Φεστιβάλ γύρω από το Πάρκο Αμφιθέας όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση το Σάββατο 28 Απρίλη.  

Στην καταγγελία τονίζεται:

«Είναι φανερό, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, μετά το βάρβαρο χτύπημα της μαζικής αντιπολεμικής διαδήλωσης των μαθητών – φοιτητών στην Αθήνα, πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ εντείνει την προσπάθεια αυταρχισμού και τρομοκράτησης οποιουδήποτε τους πάει κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν.

Η ανησυχία τους δεν είναι λίγες αφίσες που προπαγανδίζουν μία εκδήλωση, η ανησυχία τους είναι πως υπάρχει μία Οργάνωση Νεολαίας, η ΚΝΕ, που δεν σκύβει το κεφάλι. Που βρίσκεται πάντα μπροστά στους αγώνες της νεολαίας. Που αναδεικνύει την αιτία των προβλημάτων, την αιτία των ιμπεριαλιστικών πολέμων και που παλεύει δίπλα στο ΚΚΕ για μια άλλη κοινωνία, το σοσιαλισμό – κομμουνισμό, χωρίς φτώχεια, χωρίς πολέμους, χωρίς εκμετάλλευση.

Η καλύτερη απάντηση θα είναι στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ το Σάββατο 28 Απρίλη στις 5 μ.μ., στο Πάρκο της Αμφιθέας να υπάρχει μαζική συμμετοχή νεολαίας και να τους δώσει την απάντηση που πρέπει. Να συμμετάσχουν στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λαμίας στην πλατεία Πάρκου στις 10.30 π.μ. μαζί με τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες.

Η απάντησή τους να ακουστεί δυνατά: Η νέα γενιά θα παλεύει και δεν θα υποτάσσεται στον αυταρχισμό και την τρομοκρατία.

Γιατί όπως λέει και το σύνθημα του Μαθητικού Φεστιβάλ, «Τρέλα είναι να εγκαταλείψουμε τα όνειρά μας. Να αλλάξουμε τον κόσμο δεν είναι τρέλα, ούτε ουτοπία, είναι δικαιοσύνη»».