Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στη Λιβαδειά

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στη Λιβαδειά

Μαζική και δυναμική ήταν η Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η Γραμματεία Λιβαδειάς του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) στη Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς.

Με κεντρικό θέμα την εναντίωση στις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις στην περιοχή της Μεσογείου και το κάλεσμα του Λαού να καταδικάσει την παροχή πολεμικών διευκολύνσεων από την κυβέρνηση των ΣΥΖΙΖΑΑΝΕΛ, τιμήθηκε η παγκόσμια μέρα της Εργατικής Τάξης και των αγώνων της για  μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς την απειλή πολέμων.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και με παλμό διακήρυξε την αταλάντευτη διάθεση να μη επιτρέψει τους σχεδιασμούς του κεφαλαίου να ταίσει με τη σάρκα των παιδιών του λαού, τα κανόνια του για να εξασφαλίσει την κερδοφορία του.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν οι σύλλογοι εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών σωματείων (ΣΕΑ) και των γυναικών (ΟΓΕ).

Μετά την απότιση φόρου τιμής στους νεκρούς της ταξικής πάλης με την τήρηση ενός λεπτού σιγής, οι συγκεντρωμένοι έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.