απεργιακή συγκέντρωση στη Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς

.   30 Μαΐου 2018   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο απεργιακή συγκέντρωση στη Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς

Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησαν σήμερα 30 Μάη στις 10.30 πμ στη Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς, τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, συνταξιούχων και οι Επιτροπές Αγώνα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Στη συγκέντρωση χαιρέτησε η εκπρόσωπος των συνταξιουχικών σωματείων, Μάχη Καλέα, και την κεντρική ομιλία έκανε το μέλος της Γραμματείας Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ, Γιώργος Πελέκης.

Στη συνέχεια, οι συγκεντρωμένοι, έκαναν πορεία στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης διαδηλώνοντας με συνθήματα την αποφασιστικότητά τους να μη αφήσουν σε χλωρό κλαρί κυβέρνηση,  ΕΕ και ΝΑΤΟ που επεξεργάζονται σχέδια υποταγής και τρομοκράτησης των λαών της περιοχής για χάρη της κερδοφορίας των “επενδύσεων”, απαιτώντας ταυτόχρονα την κατάργηση των μνημονιακών μέτρων και την επαναφορά των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων για τον κατώτατο μισθό και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Τα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά σωματεία της περιοχής κάλεσαν τους συμμετέχοντες στην προγραμματισμένη συγκέντρωση κατά των περικοπών των συντάξεων, που θα πραγματοποιήσουν στον ίδιο χώρο την επόμενη Πέμπτη 7 του Ιούνη