ΤΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΚΕ : Εκδήλωση για την εκπαίδευση και τον κλάδο των εκπαιδευτικών

.   6 Φεβρουαρίου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΚΕ : Εκδήλωση για την εκπαίδευση και τον κλάδο των εκπαιδευτικών

 

Σύσκεψη με θέμα «Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση, ο κλάδος των εκπαιδευτικών και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργάνωσε χτες το απόγευμα, η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Την παρουσίαση έκανε ο Αλέκος Αρβανιτίδης, εκπαιδευτικός, συνδικαλιστής στην ΑΔΕΔΥ και μέλος της Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για την Εργατική και Συνδικαλιστική Δουλειά ο οποίος κάλεσε σε ολόπλευρη ενίσχυση του ΚΚΕ, συστράτευση και συμπόρευση μπροστά στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες που ακολουθούν.

Παρεμβάσεις έγιναν από τους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κώστα Μπασδέκη υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας που αναφέρθηκε στα ζητήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση στην Περιφέρεια και τον Γιώργο Δελιχά υποψήφιο δήμαρχο Λαμιέων για τα προβλήματα της Εκπαίδευσης στον δήμο.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε συζήτηση για το πώς καλύτερα και αποτελεσματικότερα θα οικοδομηθεί και θα προχωρήσει η συσπείρωση δυνάμεων και η Κοινωνική Συμμαχία και στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Επίσης, συζητήθηκε ο ρόλος και η στάση των εκπαιδευτικών μέσα κι έξω από την τάξη και πώς θα συμβάλουν στη μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, κόντρα στις επιδιώξεις του αστικού σχολείου.