ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ & ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΥΛΩΝΑ : Η κατρακύλα της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ δεν έχει τελειωμό

.   17 Μαρτίου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ & ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΥΛΩΝΑ : Η κατρακύλα της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ δεν έχει τελειωμό

«Το συνέδριο της ΓΣΕΕ είναι ένα κορυφαίο γεγονός για το εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα που αφορά κάθε εργαζόμενο. Η κατρακύλα της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ δείχνει να μην έχει τελειωμό», αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Φαρμάκου Καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Βοιωτίας – Εύβοιας και περιοχής Αυλώνα και συνεχίζει:

«Παρουσιάζουν ως «αντιπροσώπους» των εργαζομένων διευθυντικά στελέχη εταιρειών, μέχρι και τους ίδιους τους εργοδότες!!! Καταπατούν και παραβιάζουν κάθε καταστατική αρχή του εργατικού – συνδικαλιστικού κινήματος με παρουσία «αντιπροσώπων» μέσα από όργια νοθείας και παράτυπες διαδικασίεςμιας σειράς σωματείων «σφραγίδων» – «μαϊμού», Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών.

Είναι οι ίδιοι που υπογράφουν μειώσεις μισθών στα εργοστάσια, οι ίδιοι που τα βρίσκουν «κάτω από το τραπέζι» με την εργοδοσία, που νομιμοποιούν στους χώρους δουλειάς όλα τα αντεργατικά μέτρα που πάρθηκαν τα τελευταία χρονια και στο τέλος μας «κουνάνε το δάχτυλο» για να μη διεκδικούμε, να μην αγωνιζόμαστε, να συμβιβαστούμε με τα ψίχουλα.Οι υπηρεσίες που προσφέρουν στην εργοδοσία και στο κράτος της είναι τεράστιες, όσο και οι ευθύνες τους.

Κάθε εργαζόμενος, κάθε τίμιος συνδικαλιστής οφείλει να προβληματιστεί από αυτά τα κωμικοτραγικά γεγονότα. Να συμβάλλουμε όλοι μας στην προσπάθεια που γίνεται από το ταξικό εργατικό κίνημα για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Να γίνει υπόθεση όλων μας η πάλη για αλλαγή της σημερινής αρνητικής κατάστασης στο συνδικαλιστικό κίνημα, με απομόνωση των εργατοπατέρων, με άνοδο του βαθμού οργάνωσης, με ζωντανά και μαχητικά συνδικάτα, με πλαίσιο πάλης που βάζει στο επίκεντρο την αναπλήρωση των τεράστιων απωλειών μας και τον αγώνα για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Έξω η εργοδοσία και οι νόθοι από το συνδικαλιστικό κίνημα 

Συνδικάτα Εργατών – όχι των εργοδοτών».