Σχετικά με τα συγχαρητήρια του Δήμαρχου Τανάγρας στον ΣΥΡΙΖΑ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχετικά με τα συγχαρητήρια του Δήμαρχου Τανάγρας στον ΣΥΡΙΖΑ

Εκεί που μας χρωστούσαν… Συγχαρητήρια στην κατάντια!

Στις 16/4/2019 δημοσιεύθηκε δελτίο τύπου του δημάρχου κ. Περγάλια και της σημερινής πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τανάγρας όπου συγχαίρουν τον βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ για την διατήρηση των υπηρεσιών ΕΦΚΑ στα Οινόφυτα.

Στο δελτίου τύπου, όχι μόνο δε γίνεται καμία αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη δομή, όπως οι σοβαρές ελλείψεις προσωπικού (στα διοικητικά , στα ιατρικά), η έλλειψη υποδομών που χρειάζονται  για να εξυπηρετήσουν τους ασφαλισμένους, όχι μόνο  δε λέγεται λέξη για τις ευθύνες που ανήκουν στην κυβέρνηση και την πολιτική της, αλλά τους δίνουν και συγχαρητήρια από πάνω!

Η κατάντια των ασφαλιστικών ταμείων και των δομών υγείας – πρόνοιας, η υποχρηματοδότηση, υποστελέχωση, υποβάθμιση και απαξίωση είναι έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που πήρε επάξια τη σκυτάλη από τις προηγούμενες των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτά συμπαραστάτη είχε την ΕΕ που από δεκαετίας προγραμμάτιζε τις ληστείες των ασφαλιστικών  ταμείων, περικοπές από την κρατική χρηματοδότηση και την ανταποδοτική λογική στην παροχή των χιλιοπληρωμένων υπηρεσιών από τα εργατικά – λαϊκά στρώματα. Συμπαραστάτη είχαν και δήμους και περιφέρειες  που αποδέχτηκαν την κατάσταση και στην ίδια λογική προχώρησαν σε χαράτσια, ανταποδοτική χρήση κάθε υπηρεσίας και εργολαβοποίηση.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να δώσει δωράκια εκατομμυρίων ευρώ στους φαρμακοβιομήχανους, τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές και τους επενδυτές των επιχειρηματικών πάρκων όπως αυτό που σχεδιάζεται στην περιοχή μας.

Η βαθιά συμφωνία σε αυτήν την πολιτική φέρνει όλους αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι δύο διαφορετικοί πόλοι (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) με αγεφύρωτες διαφορές αλλά και κάθε φερόμενο ως «ανεξάρτητο» πότε να κοκορομαχούν για τα δευτερεύοντα, πότε να ανταλλάσουν συγχαρητήρια επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική τους σύμπλευση.

Τα συγχαρητήρια στο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά ότι οι δήμοι είναι το μακρύ χέρι του κράτους και η σημερινή πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Τανάγρας δια στόματος δημάρχου κ. Περγάλια επέλεξε να το ξεπλύνει!

Γυρίστε τους την πλάτη σε όλες κάλπες!

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση στους δήμους και τις περφέρειες!

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Τανάγρας