Στο κέντρο της Λιβαδειάς και στα καταστήματα περιόδευσε την Παρασκευή 10 Μάη, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Λιβαδειάς με επικεφαλής, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπασδέκη .

.   12 Μαΐου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στο κέντρο της Λιβαδειάς και στα καταστήματα περιόδευσε την Παρασκευή 10 Μάη, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Λιβαδειάς με επικεφαλής, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπασδέκη .

 

Δελτίο Τύπου

Στο κέντρο της Λιβαδειάς και στα καταστήματα περιόδευσε την Παρασκευή 10 Μάη, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Λιβαδειάς  με επικεφαλής, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας,  Κώστα Μπασδέκη .

Με τα υλικά  για τις εκλογές, αλλά και με το ειδικό κάλεσμα του ΚΚΕ για τους επαγγελματοβιοτέχνες, μέλη και φίλοι του Κόμματος που συμμετείχαν, ήρθαν σε επαφή με πλήθος κόσμου τόσο στον πεζόδρομο της Μπουφίδου όσο και στους άλλους εμπορικούς    δρόμους της πόλης.  Ο Κώστας Μπασδέκης   και οι άλλοι υποψήφιοι τόνισαν επανειλημμένα, ότι οι μικροκαταστηματάρχες, οι επαγγελματίες της περιοχής πλήττονται, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση μαζί με τα άλλα αστικά κόμματα και τους υποψηφίους τους στην τοπική διοίκηση, φροντίζουν με κάθε τρόπο να ενισχύουν τις πολυεθνικές και τους «μεγάλους» του χώρου.

Στις συζητήσεις που έγιναν, πολλοί συμπολίτες μας εξέφρασαν την ελπίδα, αλλά και την ανάγκη ν’ αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα τους σε θετική κατεύθυνση. «Γι’ αυτό χρειάζεται να αξιοποιήσουμε το όπλο της ψήφου σωστά, δυναμώνοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια και το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, για να παλεύουμε από καλύτερες θέσεις την επόμενη μέρα των εκλογών», έλεγε  χαρακτηριστικά ο Κ. Μπασδέκης  στους προβληματισμούς πολλών κατοίκων της πόλης μας, για το αν και πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση.