ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΚΟ του ΚΚΕ Καρύστου : Απομόνωσε το φασισμό και όσους δείχνουν ανοχή απέναντί του!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΚΟ του ΚΚΕ Καρύστου : Απομόνωσε το φασισμό και όσους δείχνουν ανοχή απέναντί του!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΟ Καρύστου

 Απομόνωσε το φασισμό

και όσους δείχνουν ανοχή απέναντί του!

“Βρώμησαν” με την παρουσία τους την πόλη μας οι εγκληματίες ναζιστές Χρυσαυγίτες! Το κλιμάκιο που ήρθε την Κυριακή στην περιοχή μας αντιμετώπισε την περιφρόνηση και τις διαμαρτυρίες δημοκρατικών ανθρώπων. Ούτε οι “δικοί τους” από την περιοχή δεν τους “συνόδευσαν”… Έτσι έφυγαν όπως ήρθαν, με την ουρά στα σκέλια.

Οι υμνητές του Χίτλερ, των δοσίλογων της κατοχής, της Χούντας και του Δικτάτορα Μεταξά προσπαθούν προεκλογικά να πείσουν το λαό πως ενδιαφέρονται τάχα για τα προβλήματά του, πως η Χρυσή Αυγή είναι αντισυστημική επιλογή. Μάλιστα, εμφανίστηκαν “μακιγιαρισμένοι” για να μπερδέψουν το λαό. Ενόψει των εκλογών άφησαν κατά μέρος τις παραλλαγές και τα άρβυλα και έβαλαν κουστούμι.

Τώρα ξέρεις!

Σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν! Είναι δολοφόνοι γιατί είναι εγκληματική και απάνθρωπη η ιδεολογία τους και η ιστορία της χώρας μας το αποδεικνύει περίτρανα!

Στρέφονται ενάντια στους αδύναμους, τους φτωχούς και τους μετανάστες. Μισούν όσους αγωνίζονται για καλύτερους όρους ζωής και δουλειάς, όσους παλεύουν ενάντια σε κάθε λογής εκμεταλλευτές.

Είναι τσιράκια των επιχειρηματικών ομίλων! Φτιάχνουν δουλεμπορικά γραφεία, όπως αυτό που έχουν στη Χαλκίδα, για να βρίσκουν τζάμπα εργάτες για τους βιομήχανους ρίχνοντας κι άλλο τα μεροκάματα.

Στη Ναυπηγοεπισκευαστική  Ζώνη στο Πέραμα και στην COSCO στον Πειραιά προσπαθούν να φτιάξουν αντι-σωματεία για να βοηθήσουν τη μεγαλοεργοδοσία να υποτάξει τους εργαζόμενους που παλεύουν για τη δουλειά τους.

Είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές των «αναξιοπαθούντων» Ελλήνων εφοπλιστών, αυτών που βρίσκονται στην πρώτη θέση παγκοσμίως! Στη Βουλή ψηφίζουν κάθε φοροαπαλλαγή και κάθε μέτρο που διευκολύνει την κερδοφορία τους.

Παριστάνουν τους πατριώτες εκμεταλλευόμενοι την απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών ενώ δε λένε κουβέντα για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, γι αυτούς δηλαδή που προώθησαν με κάθε μέσο τη συμφωνία τόσο εδώ όσο και στη γειτονική χώρα, γι αυτούς που μας μπλέκουν σε επικίνδυνους ανταγωνισμούς για τα κέρδη τους.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο άνθρωπο, κάθε νέο και νέα

να καταδικάσει και να απομονώσει το φασισμό

Ιδιαίτερα όσοι αισθάνονται προοδευτικοί, αριστεροί, αντιφασίστες, πρέπει να καταδικάσουν:

Την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που για 4 χρόνια κυβέρνησε με ακροδεξιά στοιχεία, που καθυστερεί τη δίκη της Χρυσής Αυγής και με το νομοσχέδιο που πέρασε επί της ουσίας κάνει πλημμέλημα όλα τα εγκλήματά της, που συνυπογράφει τα αντικομμουνιστικά μανιφέστα της ΕΕ μαζί με τους ακροδεξιούς Όρμπαν και Σαλβίνι.

Τη ΝΔ, που σε κάθε της κίνηση ψαρεύει στα θολά νερά του φασισμού, πότε χαϊδεύοντας αυτιά, πότε χρησιμοποιώντας εθνικιστικά συνθήματα, πότε με τον ωμό αντικομμουνισμό.

Όσους δείχνουν ανοχή σε ακροδεξιά στοιχεία και τα υποθάλπουν στα ψηφοδέλτιά τους, όπως βλέπουμε να γίνεται και στην περιοχή μας ενόψει των εκλογών.

Ισχυρό ΚΚΕ για να γκρεμιστεί η ΧΑ από την τρίτη θέση!

Ισχυρό ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και «Λαϊκή Συσπείρωση» στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές για να δυναμώσει η διεκδίκηση και η πάλη μετά τις εκλογές!

Αυτή είναι η λαϊκή απάντηση μπροστά στην τριπλή εκλογική αναμέτρηση. γιατί μόνο με ισχυρό εργατικό κίνημα μπορεί να μπει φρένο στον κατήφορο που ζούμε καθημερινά. Μόνο με ένα ισχυρό εργατικό-λαϊκό κίνημα μπορεί να καταπολεμηθεί αποφασιστικά ο φασισμός και να μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας!

Κάρυστος, 13 Μάη 2019