Author Archives: .

Καταγγελία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φωκίδας για την απόλυση στην Eurodrip

Να παρθεί πίσω η απόλυση στην Eurodrip Κάτω τα χέρια από τα Σωματεία και τους εργαζομένους Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο συνάδελφο Γιώργο Νικολάου, Προέδρο του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων της… Read more »

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας για τη σύσταση ενεργειακής κοινότητας από το Δήμο

Η Δημοτική Αρχή προτίθεται να συγκροτήσει “Ενεργειακή Κοινότητα” στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17/01/2023 εισηγήθηκε το σχετικό θέμα, το οποίο τελικά αναβλήθηκε, για… Read more »

Δελτίο τύπου Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η επίθεση που δέχεται η μικρομεσαία αγροτιά τα τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του κεφαλαίου, των πολυεθνικών  και της Ε.Ε., που με συνέπεια εφαρμόζει η κυβέρνηση με τη στήριξη… Read more »

Καταγγελία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς για την παράνομη απόλυση εργαζομένου στην Eurodrip

Μετά την είδηση της παράνομης απόλυσης του συναδέλφου και Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στην εταιρεία Eurodrip–Rivulis, γίνεται ξανά προφανές ότι τα εργοδοτικά συμφέροντα δεν κρατούν ούτε προσχήματα ούτε ψάχνουν για… Read more »

Ερώτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ προς τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος με θέμα τη συνεχιζόμενη εγκατάσταση αιολικών στο Δήμο Καρύστου

Την οργή των κατοίκων του δήμου Καρύστου έχουν προκαλέσει οι συνεχείς αιτήσεις για νέα αιολικά στην περιοχή καθώς ήδη στο δήμο λειτουργούν ή βρίσκονται σε φάση εγκατάστασης περίπου 500 ανεμογεννήτριες,… Read more »

Η Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς για τις ανακοινώσεις του κ. Περιφερειάρχη για το δρόμο Ραπταίοι – Πόρτο Λάφια στη Νότια Εύβοια

Παρά τις πανηγυρικές – προεκλογικές – ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη κ. Σπανού για την υπογραφή σύμβασης για το νότιο τμήμα της οδού Ραπταίοι – Πόρτο Λάφια οι κάτοικοι του δήμου Καρύστου… Read more »

Δραστηριότητα του Γιώργου Μαρίνου, βουλευτή Εύβοιας και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη 25 Γενάρη, θα παραβρεθεί στην κινητοποίηση των φορέων και του Δήμου Καρύστου ενάντια στην εγκατάσταση νέων αιολικών πάρκων στην περιοχή, στις 11:30, στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Την… Read more »

Η Τ.Ε Εύβοιας του ΚΚΕ με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Χαλκίδα

Το φαρμάκι…φάρμακο έκανε ο κύριος Ανδρουλάκης στην ομιλία του, φτάνοντας στο σημείο να προτείνει το «ταμείο ανάκαμψης», την «πράσινη μετάβαση» και τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στήριξης ως διέξοδο στα λαϊκά προβλήματα…. Read more »

Λαϊκή Συσπείρωση Κύμης – Αλιβερίου για τις αντικειμενικές αξίες ακίνητης περιουσίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Αντικειμενικές Αξίες Ακίνητης περιουσίας, ακόμα ένα εργαλείο υπερφορολόγησης των λαϊκών στρωμάτων»  Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο το 1ο θέμα αφορούσε λήψη απόφασης περί υποβολής Γνώμης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με… Read more »

Ανακοίνωση της ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ για τις ανεμογεννήτριες

Ούτε μια νέα ανεμογεννήτρια στο δήμο Καρύστου! Να σταματήσει τώρα κάθε αδειοδοτική διαδικασία για αιολικά σε όλη την έκταση του δήμου! Στο δήμο Καρύστου, αφού ήδη: λειτουργούν πάνω από 500… Read more »

Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας

Η οργάνωση περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ πρωταγωνιστές . Στις «ανάσες» δύναμης και αισιοδοξίας του λαού και της νέας γενιάς». Η… Read more »

Σε σύσκεψη των οργανώσεων του ΚΚΕ στη Χαλκίδα μίλησε ο Γιώργος Μαρίνος, βουλευτής Εύβοιας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Με μεγάλο ενδιαφέρον φίλοι του Κόμματος παρακολούθησαν την πολιτική σύσκεψη-συζήτηση που διοργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις Κέντρου και Νεάπολης Χαλκίδας στα γραφεία του ΚΚΕ τη Δευτέρα, 16 Γενάρη στις 7 το… Read more »

Σχόλιο για την σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αντικείμενο την υλοποίηση του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας:  Το κυβερνητικό σχέδιο έχει ήδη καταδικαστεί από το λαό της Βόρειας Εύβοιας

Η χτεσινή (16/1) σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με αντικείμενο την υλοποίηση του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα του γραφείου τύπου σαν «συμβολική εκκίνηση» της υλοποίησης του προγράμματος. Αν… Read more »

Περιοδεία της Γρανέττας Τσιβίκα στα εργοτάξια του δήμου Χαλκιδέων

Περιοδείες στα εργοτάξια του δήμου Χαλκιδέων σε Λάμψακο και Αρτάκη πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα από κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Γρανέττα  Τσιβίκα, μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και… Read more »