Κατηγορία: Δ. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μαντούδι

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μαντούδι Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μαντούδι την Παρασκευή 12 Μάη επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς του ΚΚΕ με το λαό της περιοχής…. Read more »

Με επιτυχία η εκδήλωση των οργανώσεων του ΚΚΕ στο δήμο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας όπου ανακοινώθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 22 Απρίλη εκδήλωση των κομματικών οργανώσεων του ΚΚΕ στο δήμο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας, για τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μάη και ομιλητή το Βασίλη… Read more »

Περιοδεία της Γρανέττας Τσιβίκα, υποψήφιας βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ σε συνεργείο ρητινοκαλλιεργητών στο Μαντούδι

Η Γρ. Τσιβίκα εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα των ρητινοκαλλιεργητών και συνολικά του λαού της Β. Εύβοιας, όλο το προηγούμενο διάστημα, για να κατορθώσουν να… Read more »

Σε σύσκεψη γυναικών στο Μαντούδι μίλησε η Γρανέττα Τσιβίκα, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Εύβοια

Με μεγάλη συμμετοχή γυναικών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/3 η σύσκεψη του ΚΚΕ στο Μαντούδι, με ομιλήτρια τη Γρανέττα Τσιβίκα, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στην Εύβοια. Η Γρ. Τσιβίκα, ανέδειξε τα… Read more »

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας για το σχέδιο “ανασυγκρότησης”

ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ! Το περιβόητο σχέδιο για την “ανασυγκρότηση” της Βόρειας Εύβοιας, που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες “μετά βαΐων και κλάδων”, είναι τόσο “ολοκληρωμένο” που δεν χωράει την αποκατάσταση… Read more »

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας για τη σύσταση ενεργειακής κοινότητας από το Δήμο

Η Δημοτική Αρχή προτίθεται να συγκροτήσει “Ενεργειακή Κοινότητα” στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17/01/2023 εισηγήθηκε το σχετικό θέμα, το οποίο τελικά αναβλήθηκε, για… Read more »