Κατηγορία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

ΑΝΑΦΟΡΑ κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος, την επιστολή του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ιστιαίας «Η Κυψέλη» όπου ζητούν να υλοποιηθούν άμεσα τα μέτρα στήριξης των μελισσοκόμων των πυρόπληκτων περιοχών.

ΑΝΑΦΟΡΑ Για τους κ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Οικονομικών και Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τριαντόπουλο Χρήστο. Θέμα: Για την άμεση λήψη μέτρων στήριξης των μελισσοκόμων των πυρόπληκτων περιοχών. Οι βουλευτές Μαρίνος… Read more »

ΑΝΑΦΟΡΑ κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος, το κείμενο της Πρωτοβουλίας Φιλολόγων ΕΑΕ όπου ζητούν να καλυφθούν πλήρως όλοι οι μαθητές στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που με γνωμάτευση των ΚΕΔΑΣΥ χρήζουν ΕΑΕ ή ΠΣ και να δημιουργηθούν τα απαραίτητα τμήματα ένταξης.

ΑΝΑΦΟΡΑ Για την κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Θέμα: Για την κάλυψη όλων των μαθητών στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που με  γνωμάτευση των ΚΕΔΑΣΥ χρήζουν Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ή Π.Σ. Οι βουλευτές Δελής… Read more »

ΕΡΩΤΗΣΗ κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος, για την παροχή έκτακτης χρηματοδότησης προς τους δήμους και τις σχολικές επιτροπές για να ανταποκριθούν στις συνθήκες ακρίβειας και των ανατιμήσεων

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Θέμα: Για την παροχή έκτακτης χρηματοδότησης προς τους δήμους και τις σχολικές επιτροπές για να ανταποκριθούν στις συνθήκες ακρίβειας και των ανατιμήσεων Το ύψος… Read more »