Κατηγορία: Δ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Σε μαζική συγκέντρωση στην Ιστιαία μίλησε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας

Σε μαζική συγκέντρωση στην Ιστιαία στη Βόρεια Εύβοια μίλησε τη Δευτέρα 19 Ιούνη  ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας. Η μαζική συμμετοχή… Read more »

Ο Γιώργος Μαρίνος από την Ιστιαία Εύβοιας: «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, στον δρόμο της ανατροπής, με δυνατό ΚΚΕ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΣ»

Μαζική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε χθες (9/5) στην Ιστιαία, με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτή και εκ νέου υποψήφιο βουλευτή Ευβοίας. Στην… Read more »

Περιοδεία της Γρ. Τσιβίκα και του Β. Παπασωτηρίου, υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην Εύβοια, στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας

Να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας για να μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες της περιοχής Περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας πραγματοποίησε χθες Τρίτη κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την… Read more »

Σχόλιο για την σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αντικείμενο την υλοποίηση του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας:  Το κυβερνητικό σχέδιο έχει ήδη καταδικαστεί από το λαό της Βόρειας Εύβοιας

Η χτεσινή (16/1) σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με αντικείμενο την υλοποίηση του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα του γραφείου τύπου σαν «συμβολική εκκίνηση» της υλοποίησης του προγράμματος. Αν… Read more »