Η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού αναδεικνύεται στον «πιο καλό το μαθητή» της ηγετικής ομάδας στη ΓΣΕΕ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού αναδεικνύεται στον «πιο καλό το μαθητή» της ηγετικής ομάδας στη ΓΣΕΕ

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού αναδεικνύεται στον «πιο καλό το μαθητή» της ηγετικής ομάδας στη ΓΣΕΕ.

Αφού φρόντισε να αφομοιώσει με τον καλύτερο τρόπο τις μεθόδους νοθείας και αλλοίωσης των συσχετισμών που δίδαξε η συνδικαλιστική μαφία, για να μη χάσουν οι μεγαλοξενοδόχοι το καλύτερό τους στήριγμα, τώρα ζητά και τα ρέστα γιατί δεν έγινε το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Μετάλλου. Ένα Συνέδριο που εμπόδισαν να γίνει οι κολαούζοι των Παναγόπουλου, Κιουτσούκη, Βασιλόπουλου, Καραγεωργόπουλου, κουρελιάζοντας κι εδώ το καταστατικό, προσπαθώντας να επιβάλλουν κατά τη συνήθη τακτική νόθους και ανύπαρκτους αντιπροσώπους.

Το προεδρείο της Ομοσπονδίας μας, με φρασεολογία χρυσαυγίτικη, προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα, να αναδειχτεί ως ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της απαξιωμένης στα μάτια των εργαζομένων ηγετικής ομάδας στη ΓΣΕΕ.

Δυστυχώς γι’ αυτούς κανείς εργαζόμενος του κλάδου δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου.

Δεν πρόκειται ποτέ κανένας να ξεχάσει ποιος επέβαλε 7ημερη δουλειά, ποιος υπέγραψε 10ωρη εργάσιμη ημέρα, ποιος μείωσε τους μισθούς πάνω από 15% και τους κράτησε σε αυτά τα επίπεδα μέχρι και σήμερα. Ποιος φωτογραφιζόταν με τον πρόεδρο των ξενοδόχων και τον σημερινό πρωθυπουργό, ποιος δεν έβγαλε άχνα για το χτύπημα στην απεργία. Και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Κι επειδή εμείς έχουμε μνήμη ελέφαντα καλά θα κάνουν να κάτσουν στα αυγά τους.

Δεν πέρασε άλλωστε πολύς καιρός από τότε που μπάσανε στην διοίκηση της Ομοσπονδίας κατ’ εντολή του μεγαλοξενοδόχου Ανδρέαδη ένα από τα στελέχη του, κάτι που κατήγγειλε ακόμη και  συνδικαλιστής που εκλέχτηκε από την δική τους παράταξη.

Ας μην ξύνονται λοιπόν στην γκλίτσα του τσοπάνη.

Έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα τους.

Η βρώμα που αναδύουν σε κάθε τους ανακοίνωση που αναφέρεται στο ΠΑΜΕ, αποδεικνύει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.

Πανελλαδική Γραμματεία ΠΑΜΕ Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων