Τα προβλήματα του λαού της Εύβοιας στο επίκεντρο συνάντησης του Γ. Μαρίνου με τον Περιφερειάρχη Στερεάς

.   3 Δεκεμβρίου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα προβλήματα του λαού της Εύβοιας στο επίκεντρο συνάντησης του Γ. Μαρίνου με τον Περιφερειάρχη Στερεάς

Με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό συναντήθηκε την Τετάρτη 27 Νοέμβρη αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Ευβοίας, και τη Σοφία Ντούρου, στέλεχος του κόμματος. Θέμα της συνάντησης, τα προβλήματα του λαού της Εύβοιας.

Ο Γ. Μαρίνος ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη για τα αντιπλημμυρικά έργα στο νομό και εξέφρασε την θέση του ΚΚΕ να επιταχυνθούν τα έργα, ιδιαίτερα στο Δήμο Διρφύων – Μεσαπίων που έχουν επείγοντα χαρακτήρα λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς του καλοκαιριού.

Επίσης έθεσε, μεταξύ των άλλων, στον Φ. Σπανό τα προβλήματα προνοιακών δομών του νομού και μετέφερε τα αιτήματα του Συλλόγου Γονέων του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Χαλκίδας (ΕΕΕΕΚ) και του Συλλόγου Γονέων «Αγάπη», καθώς και τα προβλήματα των εργαζομένων και των προσφύγων στη δομή της Ριτσώνας.

Επίσης, ο Γ. Μαρίνος ζήτησε να παρθούν άμεσα μέτρα πρόληψης ατυχήματος στο δρόμο Χαλκίδας – Αλιβερίου, στην παράκαμψη προς Άγιο Λουκά, Άγιο Ιωάννη κ.α.