Η “ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δ.ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΩΝ” καταγγέλλει την έλλειψη πόρων και μέσων για την προστασία των κατοίκων από τις κακοκαιρίες

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η “ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δ.ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΩΝ” καταγγέλλει την έλλειψη πόρων και μέσων για την προστασία των κατοίκων από τις κακοκαιρίες

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Για άλλη μια φορά, τα χωριά του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων έμειναν για μέρες και ώρες χωρίς ρεύμα και νερό εξαιτίας της αναμενόμενης χιονόπτωσης των τελευταίων ημερών.
To σκηνικό ήταν αποκαρδιωτικό. Πλήρως. Κλειστοί παράδρομοι και εκχιονιστικά μηχανήματα που επικεντρώθηκαν στον καθαρισμό των κεντρικών δρόμων. Αυτό είναι τελικά το μοιραίο αποτέλεσμα που επέβαλε η απογύμνωση του Δήμου από τους πόρους του κεντρικού κράτους. Πολιτική που προωθεί η Κυβέρνηση και αγκαλιάζει με τις αποφάσεις της η Δημοτική αρχή. Επίσης, μεταξύ άλλων, προωθείται η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΔΗΕ με κάθε κόστος. Δυστυχώς, όπως αναμενόταν, οι ολύμπιες προσπάθειες των υπαλλήλων της ΔΕΔΗΕ και του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων δεν φτάνουν για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αλιάρτου Θεσπιέων τονίζει για πολλοστή φορά ότι προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες του λαού, για προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και για την ικανοποίηση όλων των κοινωνικών αγαθών σε ύδρευση και παροχή ρεύματος και θέρμανσης. Είναι απαραίτητο να ληφθούν χωρίς καθυστέρηση μέτρα εξασφάλισης της λειτουργίας των δικτύων κοινής ωφέλειας σε συνθήκες έντονης χιονόπτωσης.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Αλιάρτου Θεσπιέων

Γιώργος Μπούτσικος