Αλληλεγγύη στους απεργούς της Ιταλίας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αλληλεγγύη στους απεργούς της Ιταλίας

Αλληλεγγύη στους απεργούς της Ιταλίας

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειας , εκφράζει την ταξική αλληλεγγύη του στην απεργία των εργαζομένων της Ιταλίας στις 25 Μάρτη. Οι εργαζόμενοι της Ιταλίας προχωρούν σε Απεργία, ενάντια στις πιέσεις των βιομηχάνων να συνεχιστεί απρόσκοπτα η κερδοφορία τους εν μέσω της πανδημίας, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι της Ιταλίας απεργούν απαιτώντας την προστασία της ζωής τους καθώς μια σειρά μη απαραίτητες βιομηχανίες και επιχειρήσεις δεν έχουν αναστείλει την λειτουργία τους παρά τις χιλιάδες των νεκρών, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ζωή των ίδιων των εργαζομένων σε αυτές, όσο και γενικότερα στην κοινωνία καθώς οι εργασιακοί χώροι που συγκεντρώνονται χιλιάδες εργαζόμενοι μπορούν να γίνουν κέντρα διασποράς. Η ζωή και η υγεία των εργαζομένων δεν μπορεί να μπαίνει στην ζυγαριά του κέρδους.

Οι εργαζόμενοι πλήρωσαν τις συνέπειες της κρίσης, δεν θα πληρώσουν και τις συνέπειες της πανδημίας. Οι εργαζόμενοι δεν θα πεθάνουν για τα κέρδη των βιομηχάνων.

Τα ταξικά συνδικάτα της Ελλάδας, στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων της Ιταλίας για την προστασία της ζωής τους και της υγείας του λαού και την απεργία τους στις 25 Μάρτη.

Το ΔΣ