Προκαλούν πάλι οι ναζιστές της ΧΑ διανέμοντας “τρόφιμα μόνο για Έλληνες”

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προκαλούν πάλι οι ναζιστές της ΧΑ διανέμοντας “τρόφιμα μόνο για Έλληνες”

Οι θλιβεροί απόγονοι των Χιτών και των ταγμάτων ασφαλείας, οι υμνητές του Χίλτερ, οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής για άλλη μια φορά προκαλούν τον λαό της πόλης μας με την οργάνωση διανομής τροφίμων «μόνο για Έλληνες», την Τετάρτη 7 Μαΐου στην Χαλκίδα.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί στημένο παρακρατικό μηχανισμό και γέννημα-θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος, ενός συστήματος που σήμερα γονατίζει και κάνει το λαό να υποφέρει.

Αυτό το σύστημα προσκυνούν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής. Η δήθεν «φιλανθρωπική» της δράση γίνεται για να καλυφθεί ο βρώμικος ρόλος της. Στην περιοχή μας, κι όχι μόνο, η Χρυσή Αυγή έστησε δουλεμπορικό γραφείο που «προμήθευε» στους βιομήχανους εργάτες με μεροκάματο 18 ευρώ, χτυπώντας έτσι τα μεροκάματα όλων των εργατών.

Απομονώνουμε – καταδικάζουμε τη ναζιστική «Χρυσή Αυγή», την εγκληματική της δράση. Κανένας άνθρωπος του μόχθου να μη δεχτεί ούτε ένα ποτήρι νερό από χέρι φασίστα! Τώρα έχουν αποδειχθεί οι διασυνδέσεις και η στήριξη που έχει από μεγάλα συμφέροντα και υπηρεσίες και ο βρώμικος ρόλος της.

Η ενίσχυση των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο και την Περιφέρεια και του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, αλλά και η αποφασιστική συμμετοχή στους αγώνες του εργατικού λαϊκού κινήματος είναι η απάντηση στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά.