ΤΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ : Σειρά δραστηριοτήτων με θέμα «Capitalism is the virus»

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ : Σειρά δραστηριοτήτων με θέμα «Capitalism is the virus»

Μπροστά στις εξελίξεις όλου αυτού του διαστήματος, που κάθε νέος και νέα προβληματίζεται με τη σημερινή κατάσταση, ανησυχεί για το μέλλον του αγωνιώντας για το αν θα βρει δουλειά με δικαιώματα, τι θα γίνει με τις σπουδές του, πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με το σχολείο και τα μαθήματά του, η Τομεακή Οργάνωση Φθιώτιδας της ΚΝΕ διοργανώνει σειρά δραστηριοτήτων στη Λαμία για το μήνα Ιούνη με τίτλο «Capitalism is the virus», απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους νέους εργαζόμενους – μαθητές – φοιτητές.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων:

Πέμπτη 18 Ιούνη: Στις 8.30 μ.μ. στην πλ. Ελευθερίας, εκδήλωση – μικροφωνική με θέμα «Οι νέοι εργαζόμενοι – μαθητές – φοιτητές “επιστρέφουμε στην κανονικότητα” και ακριβώς αυτή η “κανονικότητα” είναι το πρόβλημα». Θα μιλήσει η Δήμητρα Τούντα, μέλος του ΣΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.

Σάββατο 20 Ιούνη: Τουρνουά Μπάσκετ 3on3: «Τάπα στο σύστημά τους – Slam Dunk για ανοιχτούς και ελεύθερους χώρους άθλησης» στις 6 μ.μ. στο Πάρκο Αμφιθέας (απέναντι από το 4ο Γυμνάσιο). Δηλώσεις συμμετοχής: Τηλ.: 6979129265, 6979920360 e-mail: knefthiotidas@outlook.com

Τρίτη 30 Ιούνη: Στις 8.30 μ.μ. στην πλ. Κοντόπουλου ή «Καράβι» (αμφιθεατράκι δίπλα στο Δημαρχείο, πάνω από την πλ. Ελευθερίας) θερινός κινηματογράφος: Προβολή αντιπολεμικής ταινίας/animation.

Η ΤΟ Φθιώτιδας της ΚΝΕ σημειώνει στο κάλεσμά της: «Γιατί είναι σήμερα που “οι αφανείς ήρωες” καλούνται να πληρώσουν ξανά τα σπασμένα και να ξεχάσουν τις σύγχρονες ανάγκες τους, να βάλουν πλάτη στη μισή δουλειά και στη μισή ζωή, να χαμηλώσουν και άλλο τις απαιτήσεις τους και αυτά που αξίζουν τον 21ο αιώνα. Γιατί είναι σήμερα που ο καπιταλισμός δεν αφήνει κανέναν νέο άνθρωπο “να αναπνεύσει” και στο όνομα του κέρδους δεν διστάζει να θυσιάζει την Υγεία, τα εργασιακά δικαιώματα, την Παιδεία και μόρφωση του λαού και της νεολαίας.

Έτσι καλούμε κάθε νέο να γίνει πρωταγωνιστής. Δίνουμε το χέρι σε όλους τους νέους και τους καλούμε να γνωρίσουν την ΚΝΕ μέσα από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες, να εμπιστευτούν τους κομμουνιστές στους χώρους που εργάζονται, ζουν και μορφώνονται, να παλέψουν πλάι στο ΚΚΕ, να αμφισβητήσουν και να έρθουν σε ρήξη με τα σάπια ιδανικά αυτού του συστήματος που μόνο χειρότερο μπορεί να γίνει και όχι καλύτερο».