η Τομεακή Επιτροπή Λιβαδειάς, πραγματοποίησε περιοδείες, εξορμήσεις, σε χώρους δουλειάς και σε περιοχές του νομού μας, για το  αντιδραστικό νομοσχέδιο περιορισμού των διαδηλώσεων

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο η Τομεακή Επιτροπή Λιβαδειάς, πραγματοποίησε περιοδείες, εξορμήσεις, σε χώρους δουλειάς και σε περιοχές του νομού μας, για το  αντιδραστικό νομοσχέδιο περιορισμού των διαδηλώσεων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της Τομεακής Επιτροπής Λιβαδειάς του ΚΚΕ

Λιβαδειά 3/7/2020

Την Πέμπτη 2 Ιούλη η Τομεακή Επιτροπή Λιβαδειάς, πραγματοποίησε περιοδείες, εξορμήσεις, σε χώρους δουλειάς και σε περιοχές του νομού μας, για το  αντιδραστικό νομοσχέδιο περιορισμού των διαδηλώσεων .

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με ομιλητή τον Γραμματέα της ΤΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, Γιώργο Κοτρόγιαννο, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (κεντρική πλατεία), και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες έκαναν εξόρμηση ενημέρωσης στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, καλώντας όλους τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τη νεολαία να αντιδράσουν στην προσπάθεια της κυβέρνησης, να θέσει νέους απαράδεκτους περιορισμούς, στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.

Σε άλλες περιοχές της επαρχίας Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκαν :

  • Εξόρμηση στα S/M στις 10.30 πμ, με επικεφαλής τη Νατάσα Τάτση μέλος της ΤΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ.
  • Περιοδεία στους εργαζόμενους του Δήμου στις 12.00 πμ με επικεφαλής την Λιάννα Καραβασίλη μέλος της ΤΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ και περιφερειακή σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς.
  • Περιοδεία στο κέντρο του Ορχομενού στις 10.30 πμ με επικεφαλής τον Γιώργο Σκόπα εκλεγμένο σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δ. Ορχομενού.
  • Εξόρμηση το μεσημέρι στις στάσεις των λεωφορείων σε εργαζόμενους στα εργοστάσια της περιοχής.
  • Ενημέρωση στο κέντρο και στις γειτονιές της Αλιάρτου με επικεφαλής τον Γιώργο Μπούτσικο, δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, στις 8.00 μμ.
  • Πλατιά ενημέρωση από τα μέλη της ΚΟΒ Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, σε Άσπρα Σπίτια και Αντίκυρα, στις 8.00 μμ.