ΤΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ : Καταγγέλλει την επιχείρηση παρεμπόδισης της προπαγάνδισης του Φεστιβάλ από τη δημοτική αρχή

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ : Καταγγέλλει την επιχείρηση παρεμπόδισης της προπαγάνδισης του Φεστιβάλ από τη δημοτική αρχή

Το Τομεακό Συμβούλιο Ευβοίας της ΚΝΕ καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Χαλκίδας για την επιχείρηση παρεμπόδισης της προπαγάνδισης του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», δίνοντας εντολή σε συνεργεία του δήμου να καταστρέψουν αφίσες που είχαν τοποθετηθεί σε σημεία της πόλης της Χαλκίδας.

«Αντί η δημοτική αρχή να ασχοληθεί με τα αναγκαία μέτρα άμεσης ανακούφισης των πληγέντων συμπολιτών μας από τις πρόσφατες φονικές πλημμύρες, αντί να κινητοποιήσει όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις και να απαιτήσει από την κυβέρνησή της, ο κρατικός μηχανισμός να συνδράμει στο ξελάσπωμα των σπιτιών και το ξεμπάζωμα των αυλών, αντί να προχωρήσει σε έκτακτες προσλήψεις προσωπικού για να ανακουφιστούν οι πληγείσες περιοχές, αντί να αντιμετωπίσει άμεσα την υγειονομική βόμβα που υπάρχει στο Μπούρτζι, όπου οι λάσπες έχουν ανακατευτεί με επικίνδυνα λύματα, αυτό που τους ενοχλεί είναι τα ενημερωτικά υλικά του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τις εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”», σημειώνει το Τομεακό Συμβούλιο Ευβοίας της ΚΝΕ. Ξεκαθαρίζει ότι «αν νομίζει ότι με τέτοιες ενέργειες θα αποτρέψει τη συνάντηση της λαϊκής οργής και αγανάκτησης με την ανατρεπτική πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, πλανάται πλάνην οικτρά».

Καλεί τη νεολαία και το λαό της περιοχής «με τη συμμετοχή τους στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που μας κουνάνε το δάχτυλο για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλουμε δυναμικό μήνυμα “οργανωμένης απειθαρχίας” στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών! Η συνάντησή μας στο Φεστιβάλ να σηματοδοτήσει το δυνάμωμα του αγώνα για μέτρα προστασίας της ζωής, της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση του σάπιου συστήματός τους, για την απεμπλοκή της χώρας από τα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ».

Παράλληλα, το ΤΣ Ευβοίας της ΚΝΕ ανακοινώνει ότι τα έσοδα από το κουπόνι ενίσχυσης του Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Χαλκίδα, θα δοθούν ως υλική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς των Δήμων Χαλκίδας και Διρφύων – Μεσσαπίων.