Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στον αγώνα των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ ενάντια στην απαξίωση της εταιρείας και στο ξεπούλημα της σε ιδιωτικά κεφάλαια

.   4 Ιουνίου 2021   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στον αγώνα των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ ενάντια στην απαξίωση της εταιρείας και στο ξεπούλημα της σε ιδιωτικά κεφάλαια

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Τηλ.: 22610 84438 
Email: syl_erg_gen_nos_livadeias@yahoo.com

Λιβαδειά  04-06-2021
Αρ.πρωτ.:      59            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στον αγώνα των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ ενάντια στην απαξίωση της εταιρείας και στο ξεπούλημα της σε ιδιωτικά κεφάλαια.

Παρά τα μεγάλα λόγια από κυβερνώντες, η κυβέρνηση της Ν.Δ., ως συνέχεια όλων των προηγούμενων, το Φλεβάρη του 2020 πτώχευσε την ΛΑΡΚΟ με στόχο να τη χαρίσει στα μεγάλα συμφέροντα.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον 18μηνο δύσκολο αγώνα των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Ο αγώνας τους αφορά όλους τους εργαζόμενους της χώρας!

Ενώνουμε την φωνή μας μαζί τους, έτσι ώστε να μείνει η ΛΑΡΚΟ ανοιχτή, να μη χαθεί ούτε μία θέση εργασίας, να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε δουλειά με δικαιώματα.

Συνάδελφοι της ΛΑΡΚΟ, θα βρεθούμε και πάλι στις πύλες του εργοστασίου, στα γραφεία των διοικούντων, στα μεταλλεία δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την αλληλεγγύη μας και την συμπαράσταση μας, δυναμώνοντας τον ταξικό μας αγώνα.

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΜΑΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΛΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ