ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

.   10 Ιουνίου 2021   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δελφών χαιρετίζει τις χιλιάδες λαού που πήραν μέρος στις σημερινές μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, σε όσους και όσες πήραν μέρος σε αυτή της Άμφισσας που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας και τα σωματεία της περιοχής. Χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, που αψηφώντας τον φόβο, την εργοδοτική τρομοκρατία, τη χυδαία προπαγάνδα της κυβέρνησης της ΝΔ και των “παπαγάλων” των αστικών μμε, τη μοιρολατρία και την υπονόμευση του απεργιακού αγώνα από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα οπορτουνιστικά συμπληρώματά του και τον εργοδοτικό συνδικαλισμό, έστειλαν δυναμική απάντηση στους αντεργατικούς σχεδιασμούς του κεφαλαίου και αποφασιστικότητα συνέχισης και κλιμάκωσης του μαζικού ταξικού αγώνα για να πεταχτεί στα σκουπίδια το νομοσχέδιο – έκτρωμα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει στο λαό του δήμου Δελφών, την απαράδεκτη και υπονομευτική στους αγώνες του λαού μας, απόφαση της δημοτικής αρχής να ορίσει έκτακτη τάχα μου συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανήμερα της πανελλαδικής – πανεργατικής απεργίας. Συνεδρίαση δια περιφοράς με ένα και μοναδικό θέμα υπηρεσιακής φύσης, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσαν να φέρουν σε οποιαδήποτε άλλη συνεδρίαση, πριν ή μετά την απεργία. Καταγγέλλει όσες από τις άλλες παρατάξεις συναίνεσαν με τη στάση τους σε αυτό. Βρίσκονται απέναντι στο λαό και στις ανάγκες του. Δηλώσαν έτσι ξεκάθαρα, για ακόμη μια φορά, με ποιους πραγματικά είναι και ποιους υπηρετεί η πολιτική τους και οι πράξεις τους: το τσάκισμα της ζωής του λαού για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων που φέρνει ο νόμος – έκτρωμα Χατζηδάκη.

Οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Δελφών καταγγείλαμε την απαράδεκτη διαδικασία και απαιτήσαμε να μην πραγματοποιηθεί. Δεν πήραμε μέρος σε αυτή, απεναντίας δώσαμε το παρόν στο πλάι του εργαζόμενου λαού στη συγκέντρωση της Άμφισσας.    

Άμφισσα, 10 Ιούνη 2021