Άμεση σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άμεση σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Λαμία, 15/8/2021.

Προς τον κ. Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

A I T H M A  –  Π Ρ Ο Τ Α Σ Η

Η κατάσταση που διαμορφώνεται , μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Βόρειο-κεντρική Εύβοια είναι δραματική και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση….Χρειάζονται άμεσα  ουσιαστικά μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων, που θεωρούν τις κυβερνητικές εξαγγελίες ανεπαρκείς και αναντίστοιχες των αναγκών που υπάρχουν.

Επίσης, καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέει και η «Ειδική Επιτροπή Οικονομικής Ανασυγκρότησης» της κυβέρνησης που  προορίζεται να αντιμετωπίσει την κατάσταση…. με δεδομένες σχέσεις και επιδόσεις στην διευκόλυνση κάθε μορφής επιχειρηματικότητας και εμπορευματοποίησης…. Εξυπηρετώντας  μεγαλοεργολάβους και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Σε αυτή την διαδικασία φαίνεται να απουσιάζουν οι συγκροτημένες διεκδικήσεις λύσεων, που ζητούν οι κάτοικοι δεκάδων χωριών και κωμοπόλεων και οφείλει να εκφράσει και η λεγόμενη τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση….

Σε αυτή την πολιτική βάση…. Ζητάμε άμεση σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου για δοθεί η δυνατότητα σε εκπροσώπους κοινωνικών φορέων της περιοχής να διατυπώσουν τα επείγοντα αιτήματα τους, που φυσικά η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ υποστηρίζει ανεπιφύλακτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :  κ. Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΛΙΑΝΑ
ΧΡΟΝΑΣ ΤΑΣΟΣ