Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας οργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:
Οι αγώνες των εργαζομένων για την εργασία, την παιδεία, τη ζωή με δικαιώματα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας οργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:
Οι αγώνες των εργαζομένων για την εργασία, την παιδεία, τη ζωή με δικαιώματα

Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας οργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: “Οι αγώνες των εργαζομένων για την εργασία, την παιδεία, τη ζωή με δικαιώματα”

την Δευτέρα 1η Νοέμβρη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, ώρα 6μμ,

Είναι δεδομένη η αγωνία κάθε εργατικής οικογένειας για την προοπτική στη ζωή των παιδιών της. Οι εξελίξεις που αφορούν στα εργασιακά μας θέματα είναι γνωστές:

       Πλήθος αντεργατικοί νόμοι ψηφίζονται για να εμποδίσουν τους αγώνες μας για καλύτερη ζωή, διαμορφώνουν ένα αποκρουστικό μέλλον για τα παιδιά μας.

       Η παιδεία προσαρμόζεται συνεχώς ώστε το σχολείο να προετοιμάσει το μελλοντικό εργατικό δυναμικό υποταγμένο και βολικό στην εκμετάλλευσή τους.

       Οι εξελίξεις στην παιδεία, οι νέοι νόμοι αφορούν πάνω απ’ όλους εμάς και τις οικογένειές μας. Τα εφόδια για την εργασία και τη ζωή των παιδιών μας. Αφορούν τους εκπαιδευτικούς, που καλούνται να υλοποιήσουν τις αντιδραστικές πολιτικές στην εκπαίδευση ακυρώνοντας τον παιδαγωγικό και επιστημονικό τους ρόλο και σε απαράδεκτες εργασιακές συνθήκες.

       Η ατομική λύση δεν αποτελεί διέξοδο. Μόνο με συλλογικό οργανωμένο αγώνα μπορούμε να εξασφαλίσουμε για μας και τα παιδιά μας έναν καλύτερο κόσμο.

       Γι’ αυτό το σημαντικό και επίκαιρο σήμερα θέμα ανοίγουμε τη συζήτηση από την πλευρά του Εργατικού Κέντρου και από τη σκοπιά των αναγκών και των συμφερόντων των εργαζομένων

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ