ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΓΣΕΕ)
ΑΡΙΘ.ΚΑΤΑΧ. ΕΙΣ ΒΙΒΛ.ΠΡΩΤΟΔ.ΠΑΡ/ΔΟΣ 228/50
ΕΔΡΑ: ΑΜΦΙΣΣΑ – 33100 – ΚΟΤΤΟΡΟΥ 23
ΤΗΛ: 22650 23048 , 697 9569692
EMAIL: ekfokidas@yahoo.gr

Άμφισσα, 2/02/2022 Αρ.Πρωτ.: 13  

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η κυβέρνηση της ΝΔ απολύει και ξεσπιτώνει τους συνάδελφούς μας στη ΛΑΡΚΟ , ολοκληρώνοντας το έγκλημα που διέπραξαν διαχρονικά όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις μία προς μία.

Ταυτόχρονα επιδιώκει να σπάσει την ενότητά τους και να αποσπάσει τη συναίνεσή τους, τάζοντας ψίχουλα για αποζημιώσεις και ένταξη για κάποιους σε προγράμματα «κοινωφελούς εργασίας» δηλαδή με ένα ξεροκόμματο για μισθό.

Αποδεικνύουν ποιες είναι οι επενδύσεις που ονειρεύονται: ένας παράδεισος για τους επενδυτές με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα. Όλα στο πιάτο για τους επενδυτές, για τα κέρδη τους – και ο ορυκτός πλούτος της χώρας και τα δικαιώματά μας!

Καλά θα κάνουν να πάρουν πίσω τώρα αυτό το σχέδιο-αίσχος που αφήνει στο δρόμο 1000 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους γιατί θα βρουν απέναντί τους όλους τους εργαζόμενους και το λαό.

Απαιτούμε τη διασφάλιση της συνέχισης της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων, την απόδοση των δεδουλευμένων τους.

Τα συνδικάτα της περιοχής και όλης της χώρας θα στηρίξουμε τις αγωνιστικές αποφάσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Θα είμαστε στο πλευρό τους, θα τους στηρίξουμε με όλους τους τρόπους.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ που μέχρι τώρα κατάφεραν με τον παλικαρίσιο αγώνα τους και την αλληλεγγύη του λαού να εμποδίζουν τα σχέδιά τους, θα βγουν νικητές!

Το Διοικητικό Συμβούλιο