ΑΝΑΦΟΡΑ κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος, το κείμενο της Πρωτοβουλίας Φιλολόγων ΕΑΕ όπου ζητούν να καλυφθούν πλήρως όλοι οι μαθητές στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που με γνωμάτευση των ΚΕΔΑΣΥ χρήζουν ΕΑΕ ή ΠΣ και να δημιουργηθούν τα απαραίτητα τμήματα ένταξης.

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΦΟΡΑ κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος, το κείμενο της Πρωτοβουλίας Φιλολόγων ΕΑΕ όπου ζητούν να καλυφθούν πλήρως όλοι οι μαθητές στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που με γνωμάτευση των ΚΕΔΑΣΥ χρήζουν ΕΑΕ ή ΠΣ και να δημιουργηθούν τα απαραίτητα τμήματα ένταξης.

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για την κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Θέμα: Για την κάλυψη όλων των μαθητών στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που με  γνωμάτευση των ΚΕΔΑΣΥ χρήζουν Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ή Π.Σ.

Οι βουλευτές Δελής Γιάννης, Γκιόκας Γιάννης, Καραθανασόπουλος Νίκος,  Κομνηνάκα Μαρία, Λαμπρούλης Γιώργος, Μαρίνος Γιώργος, Παπαναστάσης Νίκος, Συντυχάκης Μανώλης

Κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ το κείμενο της Πρωτοβουλίας Φιλολόγων ΕΑΕ όπου ζητούν να καλυφθούν πλήρως όλοι οι μαθητές στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που με γνωμάτευση των ΚΕΔΑΣΥ χρήζουν ΕΑΕ ή ΠΣ και να δημιουργηθούν τα απαραίτητα τμήματα ένταξης.

Αθήνα 05/09/2022

Οι καταθέτοντες βουλευτές