Συναντήσεις με αντιπροσωπείες Συλλόγων Γονέων ειδικών σχολείων της Χαλκίδας είχε ο Γιώργος Μαρίνος

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συναντήσεις με αντιπροσωπείες Συλλόγων Γονέων ειδικών σχολείων της Χαλκίδας είχε ο Γιώργος Μαρίνος

Συναντήσεις με αντιπροσωπείες Συλλόγων Γονέων Ειδικών Σχολείων της Χαλκίδας, είχε αντιπροσωπεία της ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας, το απόγευμα της Πέμπτης 5 Γενάρη. Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχε και η Γρανέττα Τσιβίκα, μέλος τους ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος Χαλκίδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαρίνος συναντήθηκε αρχικά με μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Γονέων των Εργαστηρίων Ειδικής Επεπαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Χαλκίδας (ΕΕΕΕΚ) και στη συνέχεια με μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Γονέων Ειδικού Δημοτικού σχολείου Χαλκίδας.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων έθεσαν τα ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τονίζοντας ιδιαίτερα την τραγική κατάσταση του κτιρίου που στεγάζεται το ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας και τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό από την πλευρά της κυβέρνησης και της τοπικής διοίκησης σχετικά με τη μετεγκατάσταση του, ενώ την ανάγκη αποσυμφόρησης έθεσε και ο σύλλογος γονέων του ειδικού Δημοτικού. Επίσης, εκπρόσωποι των συλλόγων επισήμαναν τις ελλείψεις σε εξειδικευμένο προσωπικό, όπως λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές κ.ά, την έλλειψη κρατικής μέριμνας και υποστήριξης, αλλά και συνολικότερα την ανασφάλεια που νιώθουν για το αύριο των παιδιών τους.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαρίνος χαρακτήρισε απαράδεκτη την κατάσταση, επισημαίνοντας τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και της τοπικής και περιφερειακής διοίκησης. Τόνισε τη θέση του ΚΚΕ για ολοκληρωμένη φροντίδα και στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους, μέσα από ένα αποκλειστικά δημόσιο σύστημα δομών και δεσμεύτηκε ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να στέκεται με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό τους και να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη και επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.