Περιοδεία της Γρανέττας Τσιβίκα, υποψήφιας βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ σε συνεργείο ρητινοκαλλιεργητών στο Μαντούδι

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Περιοδεία της Γρανέττας Τσιβίκα, υποψήφιας βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ σε συνεργείο ρητινοκαλλιεργητών στο Μαντούδι

Η Γρ. Τσιβίκα εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα των ρητινοκαλλιεργητών και συνολικά του λαού της Β. Εύβοιας, όλο το προηγούμενο διάστημα, για να κατορθώσουν να παραμείνουν στον τόπο τους και να ζήσουν από αυτόν μετά και τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ανέδειξε την αποτελεσματικότητα του οργανωμένου αγώνα απέναντι στην επιλεκτική ανικανότητα του κράτους να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης αλλά και να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες αποκατάστασης της καταστροφής εκ των υστέρων. Άλλωστε εδώ στη Βόρεια Εύβοια, από τη δράση του λαού γεννήθηκε το σύνθημα «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό» ανέφερε χαρακτηριστικά!

Η Γρ. Τσιβίκα κάλεσε τους ρετσινάδες και δασεργάτες να ενισχύσουν το ΚΚΕ και μέσα στη Βουλή για να γίνει πιο δυνατός ο λαός ενάντια σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει  και η οποία ως προτεραιότητά της θα έχει την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων που επιδιώκουν να δραστηριοποιηθούν στην καμένη γη της Βόρειας Εύβοιας.

Χαλκίδα, 23 Φλεβάρη 2023