Κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Σωματείων ΙΚΑ-Δημοσίου-ΟΑΕΕ Βοιωτίας για συμμετοχή στην διαμαρτυρία που εξήγγειλε το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Σωματείων ΙΚΑ-Δημοσίου-ΟΑΕΕ Βοιωτίας για συμμετοχή στην διαμαρτυρία που εξήγγειλε το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς

Να σταματήσουν τώρα τα εγκλήματα στο βωμό της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων

Τα συνεργαζόμενα σωματεία συνταξιούχων ΙΚΑ – Δημοσίου – ΟΑΕΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, της τραγικής τραγωδίας των Τεμπών από την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για τους ενόχους. Οι ευθύνες για την κυβέρνηση είναι εγκληματικές. Αυτό γίνεται φανερό, από τις πάμπολλες καταγγελίες, διαμαρτυρίες, επισημάνσεις και προειδοποιήσεις συνδικαλιστών από τον χώρο, για την παντελή έλλειψη των απαιτούμενων συστημάτων ασφαλούς διέλευσης των αμαξοστοιχιών.

Oι επισημάνσεις και οι απαιτήσεις, συνδικάτων, των εργαζομένων και του λαού που απαιτούν δημόσιες, φτηνές σιδηροδρομικές μεταφορές, με σύγχρονα μέτρα ασφαλείας, με πρόσληψη προσωπικού με κατάλληλη εκπαίδευση πιστοποίηση, πετιούνται από τους κυβερνώντες στον κάλαθο των αχρήστων γιατί αυτό απαιτούν τα αιματοβαμμένα κέρδη τους. Αυτοί όλοι είναι υπόλογοι γι’ αυτή την τραγική κατάσταση και πρέπει τώρα να απολογηθούν.

Αυτά απαιτούμε, αυτά πρέπει να γίνουν  τώρα!

Γι’ αυτό και ως συνταξιούχοι θα συμμετέχουμε στον αγώνα των εργαζομένων τη Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς που οργανώνεται με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς.

Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή!

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ  ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ