Η Λαϊκή Συσπείρωση Κύμης – Αλιβερίου για την ιδιωτικοποίηση του νερού

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Λαϊκή Συσπείρωση Κύμης – Αλιβερίου για την ιδιωτικοποίηση του νερού

Όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού. Να αποσυρθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης!

Αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητηθεί το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που προωθεί την ιδιωτικοποίηση του νερού κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστας Κέκης και Κώστας Καρτελιάς.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Κύριε Πρόεδρε, με αφορμή ότι πριν λίγες ημέρες κατατέθηκε πολυνομοσχέδιο στη Βουλή που έχει ως στόχευση την ιδιωτικοποίηση του νερού, θα θέλαμε να συμπεριλάβετε το θέμα αυτό στο επόμενό δημοτικό συμβούλιο ώστε να συζητηθεί στην ημερήσια διάταξη.

 Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έρχεται να ρυθμίσει το ανταγωνιστικό πλαίσιο, να ρυθμίσει αν τηρούνται “οι κανόνες ανταγωνισμού”, τη στιγμή που σήμερα δεν υπάρχει ανταγωνισμός αφού το νερό είναι μονοπώλιο του κράτους και των δημοτικών επιχειρήσεων.

Η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει μια ακόμα ιδιωτικοποίηση τη στιγμή που ακόμα η εργατική τάξη και ο λαός θρηνεί τα θύματα της ιδιωτικοποίησης των τρένων, κάτι που δείχνει την κυνικότητά τους όσον αφορά την προώθηση των συμφερόντων των μονοπωλιακών ομίλων σε βάρος των εργατικών – λαϊκών αναγκών».

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

Κώστας Κέκης

Κώστας Καρτελιάς

17/3/2023