Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του ΚΚΕ στην Άτταλη

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του ΚΚΕ στην Άτταλη

Χαλκίδα, 9 Μαΐου 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του ΚΚΕ στην Άτταλη

Σε σύσκεψη-συζήτηση στην Άτταλη την Κυριακή 7 Μαΐου, μίλησε η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ και η  Χριστίνα Αβραμίδου, δημοτική σύμβουλος και υποψήφια δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων με την Λαϊκή Συσπείρωση.

   Η Γεωργία Πύθουλα απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης και στην κάλπη με το ΚΚΕ, για να βγει την επομένη των εκλογών δυνατός ο λαός. Τόνισε ότι η πολιτική που υλοποιείται διαχρονικά από όλες τις αστικές κυβερνήσεις, έχει σαν αποτέλεσμα την φτωχοποίηση των λαϊκών οικογενειών από την μία και την αύξηση των κερδών για τους λίγους από την άλλη.

   Αναφέρθηκε επίσης στις δεσμεύσεις όλων των αστικών κομμάτων απέναντι στην ΕΕ, που μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, προϋποθέτουν μεγαλύτερη ανεργία, μειώσεις μισθών και πλειστηριασμούς. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει δεσμευτεί σε αντιλαϊκές πολιτικές και είναι το μοναδικό που έχει σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους σε όλους τους αγώνες του χωρίς να τους πει ψέματα.

   Στη συνέχεια, η Χριστίνα Αβραμίδου μίλησε για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων για τα λαϊκά πρόβλημα. Τόνισε ότι όποιο κόμμα κι αν συμμετέχει στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, θα συνεχίσει την πολιτική που έχει οδηγήσει στην ακρίβεια, τους χαμηλούς μισθούς, τις σοβαρές ελλείψεις στην Παιδεία και την Υγεία.

   Μόνο αν ο λαός συνειδητοποιήσει την δύναμη του,  μόνο με τον αγώνα του και δυνατό ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες, θα μπορέσει να διεκδικήσει τα δικαιώματα του.