Κορυφώνεται το πλατύ πολιτικό άνοιγμα των οργανώσεων της Κομματικής Οργάνωσης Εύβοιας του ΚΚΕ με συγκεντρώσεις, περιοδείες και συσκέψεις

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κορυφώνεται το πλατύ πολιτικό άνοιγμα των οργανώσεων της Κομματικής Οργάνωσης Εύβοιας του ΚΚΕ με συγκεντρώσεις, περιοδείες και συσκέψεις

Χαλκίδα, 12 Μαΐου 2023

Κορυφώνεται το πλατύ πολιτικό άνοιγμα των οργανώσεων της Κομματικής Οργάνωσης Εύβοιας του ΚΚΕ με συγκεντρώσεις, περιοδείες και συσκέψεις, καλώντας τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες και τους μικρούς επαγγελματίες στην Εύβοια να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ στις εκλογές για να βρεθεί πιο δυνατός ο λαός την επόμενη  μέρα απέναντι στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Σάββατο 13 Μαΐου

· Προεκλογική συγκέντρωση στο Αλιβέρι, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και ώρα 20:00 με ομιλητή τον Γ. Μαρίνο, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

· Προεκλογική συγκέντρωση στην παραλία στο Μαρμάρι, στις 21:00, με ομιλήτρια τη Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ.

· Σύσκεψη στο λιμάνι Λουτρών Αιδηψού, στη καφετέρια «DEUXAMIS» και ώρα 20:00. Θα μιλήσει ο Βασίλης Παπασωτηρίου, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ.

Κυριακή 14 Μαΐου

· Επίσκεψη- συζήτηση στον Αη Γιώργη Λιχάδας, στις 12:00 στο ουζερί «Γ. Βουτσιλάκου», με τον Βασίλη Παπασωτηρίου, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ.

· Επίσκεψη- συζήτηση στον Κρυονερίτη, στις 19:00 στο καφενείο «Δ. Ζουζούλη» και στις 20:00 στο καφενείο «Κληματαριά», με τους υποψήφιους βουλευτές Εύβοιας του ΚΚΕ, Βαγγέλη Γεωργαντζή και Βασίλη Παπασωτηρίου.

Δευτέρα, 15 Μαΐου

· Επίσκεψη-συζήτηση στην Αγία Άννα, στο ουζερί «Χατζηραφτάκη», στις 20:00 με τον Βαγγέλη Γεωργαντζή, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ.

Τρίτη 16 Μαΐου

· Επίσκεψη- συζήτηση στη πλατεία στις Ροβιές,στις 20:00 με τους υποψήφιους βουλευτές Εύβοιας του ΚΚΕ, Βαγγέλη Γεωργαντζή και Βασίλη Παπασωτηρίου.

Τετάρτη 17 Μαΐου

· Επίσκεψη-συζήτηση στην πλατεία Κηρίνθου, στις 20:00 με τον Βαγγέλη Γεωργαντζή, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 19 Μαΐου

· Προεκλογική συγκέντρωση στην παραλία Καρύστου, στις 21:00, με ομιλητή τον Γ. Μαρίνο, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. 

Μόνοι τους και όλοι μας
#ΤΩΡΑ_ΚΚΕ!