Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεγάλη ανατροπή στη ΛΑΡΚΟ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεγάλη ανατροπή στη ΛΑΡΚΟ

Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεγάλη ανατροπή στη ΛΑΡΚΟ!

Στις εκλογές του Σωματείου ψήφισαν 374 εργάτες, ποσοστό 71,2% των μελών του, παρόλο που οι δυνάμεις του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού, υπουργοί και άλλοι μηχανισμοί που για δεκαετίες “έλυναν και έδεναν”, σαμποτάρισαν ανοιχτά τη συμμετοχή και χρησιμοποίησαν κάθε είδους πίεση για να μη φτάσουν στην κάλπη οι εργάτες!

Δεν τους βγήκε!
Οι εργάτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους!

Από τα 355 έγκυρα ψηφοδέλτια, πήραν:
Ο συνδυασμός Αγωνιστική Ενότητα Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ (που στήριξαν οι κομμουνιστές και άλλοι αγωνιστές εργάτες) 313 ψήφους και 8 έδρες στο ΔΣ.
Ενώ η κυβερνητική ΔΑΚΕ , που είχε για πάνω από 17 χρόνια αυτοδυναμία, μόλις 40 ψήφους και 1 έδρα στο ΔΣ.

Η ιστορική αυτή νίκη, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε βήμα – βήμα και αποφασιστικά από τους κομμουνιστές και δεκάδες άλλους πρωτοπόρους εργάτες που συσπειρώνονται μαζί τους, μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα, να δώσει δύναμη και κουράγιο σε δεκάδες χώρους δουλειάς που αυτή τη στιγμή παλεύουν για να ζουν οι εργαζόμενοι με αξιοπρέπεια.

Αποδεικνύει το ΠΟΙΟΣ μπορεί να αποτελέσει γνήσια εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση!

Αποδεικνύει την αστείρευτη δύναμη της εργατικής τάξης που μπορεί να τσακίσει “θεούς και δαίμονες”, ακόμα και τον πιο ισχυρό αντίπαλο.

Με την αισιοδοξία που αντλούμε από η νίκη, με εμπιστοσύνη στην εργατική τάξη, προχωράμε με το βλέμμα μπροστά, στα δύσκολα που έρχονται…

Θα τα καταφέρουμε!

Συνεχίζουμε…