Δήλωση του Στάθη Λεοντίου, δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δήμαρχου Δελφών

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δήλωση του Στάθη Λεοντίου, δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δήμαρχου Δελφών

Με ρυθμούς πολυβόλου ανακοινώνονται τις τελευταίες μέρες τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων απ’ τις δύο αστικές παρατάξεις που εκφράζουν τα βασικά κόμματα του κεφαλαίου (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) και των άλλων “συμπληρωμάτων” και “αποκομμάτων”, δεξιά κι αριστερά τους, στον Δήμο Δελφών.

Μπροστά στην αγωνία τους να αναλάβουν τη διαχείριση του δήμου ξανά  υπηρετώντας τα συμφέροντα του κεφαλαίου, όπως εκφράζεται στην περιοχή μας απ’ τα μονοπώλια της εξόρυξης, των ΑΠΕ, των ιχθυοκαλλιεργειών και της μεταλλουργίας, και στον μεταξύ τους ανταγωνισμό για μερικές ψήφους παραπάνω, δεν διστάζουν να συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτιά τους γνωστούς εκπροσώπους του ακροδεξιού – εθνικιστικού χώρου και φασιστικών μορφωμάτων.

Ακόμα και τα “ορφανά” της φασιστικής Χρυσής Αυγής βρίσκουν θαλπωρή στους συνδυασμούς τους…

Όπως σε αυτόν του κ. Αναγνωστόπουλου που ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα του στο facebook τον πρόσφατα υποψήφιο στις εκλογές του Μάη με το “Κίνημα21” του υπόδικου χρυσαυγίτη Λαγού και μετέπειτα τον Ιούνη, στο εθνικιστικό μόρφωμα “Πατριωτικός Συνασπισμός” του βιομήχανου Εμφιετζόγλου.

Σε αντίθεση και αντιπαράθεση με αυτόν τον βούρκο που αρχίζει να διαμορφώνεται στον Δήμο Δελφών, καλούμε τον λαό του δήμου μας να απορρίψει, να καταδικάσει και να απομονώσει τόσο τα φασιστικά – εθνικιστικά  μορφώματα, συγκαλυμμένα ή απροκάλυπτα, όσο κι εκείνους που τους δίνουν πολιτική στέγη.

Τον καλούμε να στηρίξει με την ψήφο του τη μόνη δύναμη που στηρίζει σταθερά τα λαϊκά συμφέροντα, που στέκεται απέναντι στις φασιστικές – ναζιστικές δυνάμεις με συνέπεια και αγωνιστικότητα, την Λαϊκή Συσπείρωση Δελφών.

Καμιά ανοχή στους φασίστες και σ’ αυτούς που τους καλύπτουν.

   Άμφισσα, 14 Αυγούστου 2023