Καταγγελία της Λα.Συ Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας για την επικείμενη εκδήλωση ακροδεξιού κόμματος στην Λιβαδειά

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καταγγελία της Λα.Συ Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας για την επικείμενη εκδήλωση ακροδεξιού κόμματος στην Λιβαδειά

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη απόφαση της δημοτικής αρχής Καραμάνη, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που δίνει βήμα σε φασιστική, φιλοχουντική οργάνωση, να πραγματοποιήσει συνέδριο στην Λιβαδειά!


Μας προκαλεί ανατριχίλα, ότι σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατόμβες νεκρών από  τους φασίστες και τους ντόπιους συνεργάτες τους, να επιτρέπουν, στο ” όνομα της δημοκρατίας” και της ελευθερίας του λόγου”, σε φιλοχουντική οργάνωση να χύσει το ρατσιστικό της δηλητήριο.
Στην περιοχή μας, στο μαρτυρικό Δίστομο ξέρουμε από πρώτο χέρι τι θα πει φασισμός, και δεν θα επιτρέψουμε να βρίσκουν πάτημα τέτοιες δυνάμεις. Να τους ξεκαθαρίσουμε ότι είναι ανεπιθύμητοι!

Καλούμε την δημοτική αρχή του δήμου Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας να πάρει ξεκάθαρη θέση καταδίκης για το γεγονός. Το μέτωπο με τον φασισμό πρέπει να γίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια! Συμμετέχουμε και καλούμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ την Κυριακή στις 9:00 στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Λιβαδειά (κεντρική πλατεία)!