Εργαζόμενοι στη “ΛΑΡΚΟ” : “Η πίεση που ασκήθηκε με την συνολική καθημερινή δράση και με κορύφωση το μεγαλειώδες, συγκλονιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα  σήμερα το απόγευμα, είχε ως  αποτέλεσμα να κερδίσουμε «μια ανάσα» για να συνεχίσουμε

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εργαζόμενοι στη “ΛΑΡΚΟ” : “Η πίεση που ασκήθηκε με την συνολική καθημερινή δράση και με κορύφωση το μεγαλειώδες, συγκλονιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα  σήμερα το απόγευμα, είχε ως  αποτέλεσμα να κερδίσουμε «μια ανάσα» για να συνεχίσουμε

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ
ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ
ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84
ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403 /44437
ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164
EMAIL:somatiolarcosel@gmail.com
SITE: www.openlarco.com 

ΛΑΡΚΟ 28/3/2024
Αρ. Πρωτ.:  – 101 –    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και οι οικογένειες μας χαιρετίζουμε από καρδιάς τους χιλιάδες συμπαραστάτες του αγώνα μας.

Σωματεία, εργατικά κέντρα, σχολικές κοινότητες, ενορίες, εκλεγμένοι της τοπικής διοίκησης, κόμματα, απλοί εργαζόμενοι, όλες αυτές τις μέρες βοήθησαν να φέρουμε τα πάνω κάτω.

Ο συντονισμός των φορέων των περιοχών γύρω από την ΛΑΡΚΟ ήταν η κινητήρια δύναμη της επιτυχίας.

Καμία χάρη δεν μας έκανε η κυβέρνηση. Μέχρι χθές είχε αποφασίσει την μη ανανέωση των συμβάσεων.

Η πίεση που ασκήθηκε με την συνολική καθημερινή δράση και με κορύφωση το μεγαλειώδες, συγκλονιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα  σήμερα το απόγευμα, είχε ως  αποτέλεσμα να κερδίσουμε «μια ανάσα» για να συνεχίσουμε.

Η Κυβέρνηση δεσμεύτηκε για ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων μέχρι τις 12 Μαΐου και έναρξη διαλόγου την επόμενη εβδομάδα.

Με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό θα ακούσουμε τι θα μας πει. Με επιχειρήματα θα αναπτύξουμε τις θέσεις μας, συλλογικά κι μέσα από νέες γενικές συνελεύσεις θα αποφασίσουμε τον καθορισμό της στάσης μας.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε  την ενιαία λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και την ανάπτυξη της με την διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ θέλουμε δουλειά, καμίνια μηχανές να ανάψουμε ξανά.

Οι εργαζόμενοι  και ο λαός στις περιοχές που δραστηριοποιείται η ΛΑΡΚΟ δεν θα επιτρέψουμε να ερημώσουν οι πόλεις και τα χωριά μας.

Σας ευχαριστούμε.

Όλοι μαζί, με ενότητα και αποφασιστικά συνεχίζουμε.

Επόμενος σταθμός η Πανελλαδική απεργία 17/4.

Καλή αντάμωση.

Τα Διοικητικά Συμβούλια

Των Σωματείων Της ΛΑΡΚΟ