Οι νέοι στον αγώνα κατά των αντιλαϊκών μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ

.   12 Νοεμβρίου 2015   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι νέοι στον αγώνα κατά των αντιλαϊκών μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ

Δυναμικό παρόν έδωσαν οι μαθητές και μαθήτριες του γυμνασίου και λυκείου, στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς, την Πέμπτη 12 Νοέμβρη το πρωί.

Μαζικά και κρατώντας το πανό τους έφτασαν στην συγκέντρωση των εργαζόμενων/άνεργων που τους υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα για ποιοτική και δωρεάν δημόσια παιδεία.

Μπροστά ήταν και στο συλλαλητήριο που ακολούθησε μετά τις ομιλίες της συγκέντρωσης δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον που δεν είναι διατιθεμένοι να αφήσουν να το σχεδιάζουν άλλοι γι’ αυτούς χωρίς αυτούς. Όσο υπάρχουν τέτοιοι νέοι, ασυμβίβαστοι και μαχητικοί, τόσο θα ναυαγούν τα σχέδια του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος να δημιουργεί άβουλα και αδιάφορα, χαμένα στον ωχαδερφισμό και τον καταναλωτισμό, ανθρωπάκια υποψήφια θύματα της εκμετάλλευσης των κερδοσκόπων.

Οι νέοι που αγωνίζονται μαζί με τους γονείς τους δείχνουν τον δρόμο για ένα άλλο κόσμο. Ένα κόσμο όπου θα κυριαρχεί η συλλογικότητα, ο ανθρωπισμός και η κοινωνική ευθύνη. Όπου ο εργαζόμενος δεν θα εργάζεται για το αφεντικό αλλά για την κοινωνία των εργαζόμενων. Τον κόσμο του σοσιαλισμού.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την συγκέντρωση, εδώ