ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ : Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 7 Ιούλη

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ : Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 7 Ιούλη

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιούλη στις 12.00 στον κινηματογράφο «Ίλιον» στον οικισμό ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας καλεί τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Μετάλλου Νομού Φθιώτιδας.

Η απόφαση πάρθηκε στην συνεδρίαση του ΔΣ του σωματείου που έγινε την Πέμπτη 29 Ιούνη.

Στη Συνέλευση θα καθοριστούν και θα ενοποιηθούν τα αιτήματα των μονίμων εργαζομένων και των εργαζομένων στις εργολαβίες και θα εκλεγούν επιτροπές ανά τμήμα για τη διεκδίκηση επιχειρησιακών ΣΣΕ.

Το ΔΣ στη συνεδρίασή του αποφάσισε να σταλεί πρόσκληση στην Επιθεώρηση Μεταλλείων Νοτίου Ελλάδας και στην Επιθεώρηση Εργασίας για να πραγματοποιήσουν ελέγχους στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ. Επίσης αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στη διεύθυνση και στην διοίκηση της ΛΑΡΚΟ για να ληφθούν άμεσα μέτρα ασφαλείας στα PELLETS και τις μέρες του καύσωνα σε όλο το εργοστάσιο. Η επιστολή στάλθηκε ήδη.

Το Συνδικάτο τονίζει ότι η Γενική Συνέλευση «είναι καθοριστική για να συνεχίσουμε δυναμικά το δίκαιο αγώνα μας, για να βελτιώσουμε τις συνθήκες και τους όρους εργασίας» όπως αναφέρει και προσθέτει:

«Από αυτήν την άποψη η συμμετοχή των μελών μας είναι απαραίτητη καθώς όποιος συνάδελφος επιθυμεί να γίνει μέλος μπορεί να έρθει και αυτός».

Επίσης το Συνδικάτο ενημερώνει πως οι αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν στις εκλογές συμμετείχαν στο 1ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου.