Κ.Ο. Αλιάρτου-Θεσπιών του ΚΚΕ : πολιτική εκδήλωση

.   29 Ιουλίου 2017   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κ.Ο. Αλιάρτου-Θεσπιών του ΚΚΕ : πολιτική εκδήλωση

 Η κομματική οργάνωση Αλιάρτου-Θεσπιών του ΚΚΕ, οργάνωσε πολιτική εκδήλωση ενημέρωσης για τα τρέχοντα πολιτικά γεγονότα και την θέση του ΚΚΕ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 28 Ιούλη στις 8.οο το απόγευμα, στην πλατεία του Δημαρχείου.

Στην εκδήλωση μίλησε το στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος της ΕΠ Στερεάς-Εύβοιας, Γιώργος Πελέκης που αναφέρθηκε στην πολυδιαφημιζόμενη «δίκαιη ανάπτυξη» του ΣΥΡΙΖΑ και το τι σημαίνει αυτή για τον λαό.

«Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο τέτοιο μοντέλο όπου, κεφάλαιο και εργαζόμενοι να μοιράζονται δίκαια τα κέρδη. Είναι μια συνειδητή απάτη, αυτός ο ισχυρισμός του ΣΥΡΙΖΑ, που σκοπό έχει να κάμψει τις αντιστάσεις των εργαζόμενων στα σχέδια αύξησης της κερδοφορίας του κεφαλαίου, που νομοθετεί σε αγαστή συμφωνία με την ΕΕ και τους δανειστές.»

Αντίθετα, πρόσθεσε, το μοντέλο που προτείνει το ΚΚΕ, αυτό της σοσιαλιστικής οικονομίας, εφαρμόστηκε και, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, έδωσε επιτεύγματα απίστευτα για τα σημερινά δεδομένα, όπως εξαφάνιση της ανεργίας, υγεία, παιδεία ασφάλιση για όλους κλπ

Ακόμα χειρότερο κακό, κι απ’ τα μνημόνια που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν το χτύπημα στο λαϊκό κίνημα τη στιγμή που αυτό άρχιζε να γίνεται απειλητικό για την αντιλαϊκή πολιτική των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Το θόλωσε με αυταπάτες και ψεύτικες υποσχέσεις και, αφού το χρησιμοποίησε σαν εφαλτήριο στην κατάκτηση της διαχείρισης του αστικού κράτους, προσπάθησε να το διαλύσει σκορπίζοντας την απογοήτευση και την μοιρολατρία.