ΧΑΛΚΙΔΑ : 15 ΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ – 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΝΕ

.   30 Αυγούστου 2018   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΧΑΛΚΙΔΑ : 15 ΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ – 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΝΕ

 
 

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ στη Χαλκίδα που θα γίνουν στις 15 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Δέλτα (Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των εκδηλώσεων). 

Το Σάββατο 1 Σεπτέμβρη στις 9 το πρωί, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν καθαρισμό του χώρου στη Νεάπολη. 

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Οργανώσεις: «Μέσα από την καθαριότητα του πάρκου επιδιώκεται να αναδειχτεί η ανάγκη αναβάθμισης των ελεύθερων χώρων της πόλης και η εξασφάλιση της απρόσκοπτης χρήσης τους από τους κατοίκους. Να γίνει λαϊκή απαίτηση όχι μόνο η ελεύθερη χρήση τους, αλλά και η καθαριότητά τους, η αναβάθμισή τους και παράλληλα η δημιουργία νέων σύγχρονων χώρων ψυχαγωγίας και άθλησης.

Παλεύουμε ενάντια στην εγκατάλειψη τέτοιων χώρων, ενάντια στην εμπορευματοποίησή τους και διεκδικούμε το απαραίτητο προσωπικό που θα μπορεί να διασφαλίσει την ελεύθερη χρήση τους. Αυτή η πλευρά γίνεται ακόμα πιο επίκαιρη, μετά και την πρόσφατη απόφαση των Δικαστηρίων Χαλκίδας που δεν δικαίωσε τους συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι αντί να μονιμοποιηθούν πετάγονται στην ανεργία.

Καλούμε όλους τους κατοίκους και συλλόγους της γειτονιάς να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία και να συναντηθούν μαζί μας στον εορτασμό των 100 χρόνων του ΚΚΕ και των 50 της ΚΝΕ μέσα από τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

  • Κεντρική Σκηνή

7.30 μ.μ. Θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους από τη θεατρική ομάδα της ΟΓΕ με τίτλο «Ο Ντορεμής και η Φασολασή στη χώρα των θλιμμένων παπουτσήδων»

8.30 μ.μ. Ροκ συναυλία με τους «Chromium Era»

9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

10 μ.μ. Αφιέρωμα για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ μέσα από το έργο του Γιάννη Ρίτσου

10.45 μ.μ. Μεγάλο λαϊκό γλέντι με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο

  • Παιδική Σκηνή

8.30 μ.μ. Παιχνίδια ενάντια στον πόλεμο

9.45 μ.μ. Θέατρο Σκιών από τον Θανάση Λιούνη «Τα εντάλματα του Καραγκιόζη»

10.30 μ.μ. Καλλιτεχνικό εργαστήρι

  • Μαθητικό Στέκι  

Παιχνίδι αποστολών και γρίφων

Προβολή βίντεο για τα ΕΠΑΛ

Ταμπλό «Έλα να γνωρίσεις την ΚΝΕ και τις προτάσεις της!»