ΧΑΛΚΙΔΑ : Πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Λαϊκού Φροντιστηρίου

.   20 Ιανουαρίου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΧΑΛΚΙΔΑ : Πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Λαϊκού Φροντιστηρίου

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν το Σάββατο 19 Γενάρη οι μαθητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου Χαλκίδας  μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. 

Οι εκπρόσωποι των Σωματείων και η διεύθυνση του Λαϊκού Φροντιστηρίου ευχήθηκαν καλή χρονιά σε μαθητές και γονείς και μοίρασαν δώρα σχολικά είδη σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Επίσης, οι γονείς ενημερώθηκαν για την πρόοδο των παιδιών από τους εκπαιδευτικούς.

Η πρωτοβουλία των κλαδικών σωματείων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, Τροφίμων – Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας, Μετάλλου Εύβοιας και Ένωση Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας για τη λειτουργία Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης στη Χαλκίδα συνεχίζεται για 2η χρονιά φέτος, με μεγάλη συμμετοχή από μαθητές και μεγάλη ανταπόκριση από εθελοντές εκπαιδευτικούς.

Στόχος των μαθημάτων αλληλεγγύης είναι να μη μείνει κανένα παιδί λαϊκής οικογένειας χωρίς αυτή τη βοήθεια, η οποία, στο σημερινό σύστημα Παιδείας, έχει καταστεί αναγκαίο κακό και επιβάλλεται ως αποτέλεσμα της συνεχούς υποβάθμισης της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Το Λαϊκό Φροντιστήριο Χαλκίδας, συνεχίζει την προσπάθεια, μέσα από μαθήματα και πολύμορφες δραστηριότητες, για τη μόρφωση των παιδιών της λαϊκής οικογένειας, εκπληρώνοντας το καθήκον που του ανέθεσαν τα πρωτοβάθμια σωματεία που το ίδρυσαν.