Δήλωση Γ. Μαρίνου στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δήλωση Γ. Μαρίνου στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, παραβρέθηκε στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Λαμία και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η Εργατική Πρωτομαγιά, μέρα αγώνα, θυσίας, περηφάνιας για την πρωτοπόρα δύναμη της κοινωνίας μας, την εργατική τάξη, έχει το δικό της διαχρονικό και άκρως επίκαιρο μήνυμα: Τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτιούνται με σκληρούς ταξικούς αγώνες.
Η εργατική τάξη έχει τη δύναμη να σαρώσει τους εκμεταλλευτές της, τα παράσιτα που κλέβουν τον ιδρώτα της. Οργανωμένη και αποφασισμένη μπορεί να υψώσει αδιαπέραστο τοίχος στην αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων του κεφαλαίου με όποια προβιά και αν ντύνονται αυτές.  Μονόδρομος για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της είναι να μπει επικεφαλής στην ανασύνταξη του εργατικού – λαϊκού κινήματος, να ηγηθεί μιας πανίσχυρης λαϊκής συμμαχίας με τα καταπιεσμένα λαϊκά στρώματα για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, για να γίνει  ιδιοκτήτης του πλούτου που παράγει.
Σε αυτό το δρόμο οι εργαζόμενοι έχουν μια επιλογή: Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, στους κλάδους και τους τόπους δουλειάς, στα σωματεία, στις γειτονιές, στην Ευρωβουλή, στους Δήμους, στην Περιφέρεια. Ισχυρό ΚΚΕ παντού, γιατί δύναμη και ελπίδα είναι του λαού!