Δραστηριότητα της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δραστηριότητα της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ

Μπροστά στην προετοιμασία των συγκεντρώσεων με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπαστη Λιβαδειά και τη Χαλκίδα, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απρίλη αντίστοιχα, η ΟΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ προγραμματίζει συσκέψεις και περιοδείες σε χώρους νεολαίας.

 

Συγκεκριμένα:

– Την Τετάρτη 3 Απρίλη σε σύσκεψη στο μικρό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Στερεάς (Ψαχνά) στις 16.00, θα μιλήσει ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

– Την Πέμπτη 4 Απρίλη σε σύσκεψη στην Αίθουσα 1 του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία στις 18.00 θα μιλήσει ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Παράλληλα προγραμματίζονται οι εξής περιοδείες:

– Στο Δημόσιο ΙΕΚ Λαμίας την Τρίτη 2 Απρίλη στις 15.00 με επικεφαλής τον Δημήτρη Αλεξόπουλο, μέλος Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.

– Στις σχολές του ΟΑΕΔ την Τρίτη 2 Απρίλη στο Βασιλικό Χαλκίδας στις 15.00, με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

– Στο Δημόσιο ΙΕΚ Χαλκίδας την Τρίτη 2 Απρίλη στις 17.00 με επικεφαλής την Καραμέτου Εύα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ. Θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στους σπουδαστές  ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

– Στο Δημόσιο ΙΕΚ Λιβαδειάς την 3 Απρίλη στις 15.00 με επικεφαλής την Νικολίνα Φάσσα, μέλος  του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.